Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste koffiemachine voor cappuccino of latte macchiato

Redactie     17:14    


Met één druk op een knop een heerlijke cappuccino of latte macchiato? Dat kan met een goede automatische koffiemachine. En natuurlijk kan deze ook een heerlijke espresso of gewone koffie maken. Maar wat is de beste koffiemachine voor een cappuccino?

De beste koffiemachine: Saeco Incanto HD8916/01

De specialisten van het Koffiecenter kiezen voor de Saeco Incanto HD8916/01 als het op een heerlijke met één druk op de knop gemaakte latte macchiato of cappuccino aankomt. Volautomatisch verzorgd deze koffiemachine een latte macchiato, espresso, cappuccino of koffie voor je. Deze koffiemachine schuimt melk automatisch op en giet het meteen in het kopje.

De Saeco Incanto HD8916/01 is te koop het Koffiecenter en andere beste winkels om een koffiemachine te kopen.


Voor het warme water beschikt de Saeco Incanto HD8916/01 over een eigen boiler en ook de melk heeft een eigen reservoir. Dit reservoir is uitneembaar, zodat je het reservoir met melk eventueel in de koelkast kunt zetten.

Ook in het gebruik is deze koffiemachine makkelijk. Een koffie maken is een kwestie van de juiste knop indrukken en ook het reinigen van de leidingen doe je met één knop. En de gewenste smaak kan ieder moment worden aangepast. Sterkte, temperatuur en de grofheid van de maling stel je probleemloos, snel en makkelijk in.


De Saeco Incanto HD8916/01 zet een heerlijke kop cappuccino, espresso, latte macchiato of gewone koffie. De koffiebonen worden vers gemalen maar je kunt ook gebruik maken van filterkoffie.

Een geweldige koffiemachine voor wie met slechts één druk op de knop koffiespecialiteiten wil maken. Kijk bij de bovengenoemde winkels voor de actuele laagste prijs.

Kies jou ideale koffiemachine

Is deze Saeco Incanto HD8916/01 de koffiemachine die je zoekt? Of heb je andere eisen? Met de Koffiemachine Keuzehulp hieronder kies je snel en makkelijk de koffiemachine die het best bij jou persoonlijke wensen past.Gebruik de bovenstaande Koffiemachine Keuzehulp voor alle informatie en het kiezen van de juiste koffiemachine of koffiezetapparaat.

Publicatie test: december 2016
Zie ook: meer testen van koffiezetapparaten

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.