Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Huawei Watch als beste smartwatch getest

Redactie     15:01    


Tegenwoordig kun je uit heel veel horloges kiezen als je een smartwatch zoekt. Maar wat is van al deze smartwatches de beste? De Huawei Watch is de testwinnaar van de Smartwatch Test 2016-2017.

De experts van PC Advisor wezen de Huawei Watch aan als beste smartwatch van dit moment. Het slimme horloge van Huawei bleef de smartwatches van onder andere Apple, Motorola, Samsung, Fossil, LS en Asus voor. Al deze goede smartwatches zijn goedkoop te koop bij de beste smartwatch winkels.


Voor de versie met lederen horlogeband betaal je 299 euro. Goedkoop is anders, maar er zijn ook veel duurdere smartwatches te koop en die halen het niet bij deze als beste smartwatch geteste Huawei horloge. Het is een veelzijdige smartwatch waarbij je niet alleen de bediening van je smartphone aan de pols hebt hangen, maar die ook vele (vaak sportieve) functies heeft. Deze beste smartwatch is voorzien van een stappenteller, een calorie├źn-meter, een barometer, een hoogtemeter en een hartslagmeter. Gemeten waarden kun je online op het Huawei gezondheidsplatform verwerken en inzichtelijk maken.


De Huawei Watch heeft altijd de stijl die je wenst, want je kunt kiezen uit 40 verschillende layout. Zo heb je altijd wel een look en feel die bij jou past. Of bij je outfit, want je kunt de weergave van je smartphone zo vaak aanpassen als je wil.

Kijk bij bovenstaande winkels voor de actuele prijs van de Huawei Watch smartwatch en andere smartwatches.

Zie ook: Alle smartwatch testen

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.