Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Kunstkerstbomen test. De beste kunstkerstboom

Redactie     02:00    


Voor de laatste grote test van kunstkerstbomen moeten we een paar jaar terug. Maar doordat het aanbod aan kunstbomen door de jaren heen niet veel veranderd is de kerstbomen test van Vara's Kassa uit 2011 nog steeds relevant.


Bij deze test kwam de Swiss Forest kunstboom van Triumph Tree als beste kunstkerstboom uit de test. Deze als beste kerstboom geteste Triumph Tree is te koop bij de aanbevolen winkels voor een kunstkerstboom.

Beste kunstkerstboom: Triumph Tree Swiss Forest

De Triumph Tree Swiss Forest is een mooie volle kerstboom met korte stevige naalden. De boom is gemaakt van goede materialen en bijzonder mooi afgewerkt. De takken en stam zijn van metaal, de naalden van PVC. De kerstboom is zo mooi vol (in totaal 1388 zijtakken!) dat de stam nauwelijks zichtbaar is. De naalden voelen aan als die van een echte kerstboom.Dankzij kleurcode's is het in elkaar zetten van de kunstkerstboom zeer eenvoudig. Door de vele takken ben je er wel even mee bezig (hoewel, wat is nou een minuut of 10!). En het resultaat is een stevige kunstkerstboom die stabiel staat.

De boom blijft jaar na jaar mooi en dankzij zijn brandvertragende eigenschappen is deze als beste kunstkerstboom geteste Triumph Tree (evenals de andere kerstbomen van dit merk) veilig.

Kijk bij bovengenoemde  aanbevolen winkels voor de prijs en om deze en andere grote kunstkerstbomen goedkoop te kopen.

Bekijk hier de kerstboom test van Kassa

Zie ook: Meer testen van kunstkerstbomen


Onderwerp:
In de kunstkerstbomen test van het televisieprogramma Kassa is de Triumph Tree Swiss Forest als beste kunstkerstboom getest.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.