Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Sony beste camcorder in de test

Redactie     14:37    


De Sony HDR-CX405 is uitgeroepen tot de beste camcorder van 2016/2017. Deze compacte videocamera is heel betaalbaar, heeft veel mogelijkheden en levert goede filmbeelden af.


De Sony HDR-CX405, die de test van PC Advisor won, is in Nederland voordelig te koop bij de aanbevolen winkels in het overzichte Beste Videocamera Kopen.

Beste camcorder: Sony HDR-CX405

Iedereen heeft tegenwoordig bijna een smartphone met camera op zak, dus een camcorder moet wel een duidelijke meerwaarde bieden en goed te betalen zijn. Dat gaat zeker op voor de Sony HDR-CX405, een compacte handzame Full-HD videocamera waarmee je op een aangename manier mooie filmopnamen kunt maken.

Dankzij de brede groothoeklens kun je ook in een kleine ruimte goed filmen en kun je uitgestrekte landschappen toch goed in beeld krijgen. De optische beeldstabilisatie voorkomt trillingen in het beeld en bij weinig licht maakt deze camcorder toch heel scherpe films. Inzoomen kan met 30x optische zoom zodat je zonder kwaliteitsverlies je onderwerp dichtbij kunt halen.


Met dit alles wint de Sony HDR-CX405 het niet alleen van alle smartphones, maar ook van andere camcorders. De betaalbare Sony HDR-CX405 is de beste die je momenteel kunt kopen.

Bij bovengenoemde aanbevolen winkels kun je deze camcorder en andere camera's goedkoop kopen.

Zie ook: Alle testen van camcorders

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.