Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Sony ZD9 uitgeroepen tot beste televisie van 2016 / 2017

Redactie     17:00    


Wat is de beste televisie van dit moment? PCadvisor testte de meest gangbare televisies van dit moment uitgebreid, en daarbij werd de Sony ZD9, de eerste TV uit de 9-serie, uitgeroepen tot de beste televisie van 2016 / 2017.


Tweede in de test werd de LG OLED65E6, derde de Panasonic TX-58DX802. Al deze, en veel andere goede televisies zijn te koop bij de aanbevolen beste winkels om een televisie te kopen.

Beste televisie: De Sony ZD9 

De Z-serie van Sony is weer een nieuwe stap in 4K televisies. Deze toestellen beschikken over de nieuwe Backlight Master Drive techniek die voor een nog scherper contrast zorgt via diepere zwarttonen en hoge helderheid van kleuren. De kleuren zien er met deze backlight techniek nog meer realistisch uit.De Sony ZD9, de eerste televisie in de Z-serie, beschikt over een geheel nieuwe processor voor het afhandelen van de 4K-beelden. Televisiebeelden zijn nog maar zelden in 4K, maar dat maakt niet uit. De Object-Based HDR Remaster technologie zorgt er voor dat ook gewone HD beelden bijna even scherp zijn als 4K Ultra HD beelden.


De nieuwe Sony Z-serie

De Z-serie, waarvan de Sony ZD9 de eerste is, wordt nog boven de X-serie geplaatst. Dat waren tot nu toe de topmodellen van Sony. De Z-serie is het beste dat Sony te bieden heeft (terecht volgens de test) en deze 165cm versie wordt het "kleintje" van de serie. Er zijn ook versies met een beelddiagonaal van 191cm en 254cm. Deze laatste gigant zal waarschijnlijk niet in Europa uitgebracht worden.De Sony KD-65ZD9 (zoals hij in Nederland verkocht wordt) heeft een adviesprijs van 4.999 euro. Duur? De 191cm versie, de Sony KD-75ZD9 kost 7.999 euro. Toch is de prijs / kwaliteit verhouding van de ZD9 is gewoon goed, je krijgt namelijk ook heel veel kwaliteit (en beeld) voor je geld.

Kijk bij de eerder genoemde aanbevolen winkels waar je deze en andere televisies tegen de laagste prijs kunt kopen.

Zie ook

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.