Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste goedkope Bluetooth speaker

Redactie     12:39    


Na een uitgebreide test heeft het Britse computertijdschrift PCadvisor de Denon Envaya Mini uitgeroepen tot beste budget Bluetooth speaker. De Denon Envaya Mini is de kleinere versie van de Envaya die eerder dit jaar door de Consumentenbond als beste Bluetooth speaker werd uitgeroepen.


De Denon Envaya Mini is voor bedragen onder de 110 euro te koop bij winkels als Coolblue, Wehkamp, Fonq en Bol.com (kijk hier), en levert volgens de test veel betere prestaties dan andere Bluetooth speakers in deze prijsklasse. Deze Mini speaker is in staat de hele huiskamer te vullen met (een prima) geluid. Ook het design van deze smaakvol vormgegeven mobiele speaker doet een veel hogere prijs vermoeden.Koppel deze verbazend kleine speaker met groots geluid draadloos aan je smartphone, tablet, laptop of bureau-computer en geniet van een veel beter geluid dan de interne speakers van deze apparaten kunnen leveren. En als je gebeld wordt hoef je de speaker niet uit te schakelen. Deze beschikt namelijk over een microfoon zodat je er ook handsfree mee kunt telefoneren.

Het geluid is te vergelijken met dat van de grotere Denon Envaya speaker, maar deze kleine versie is makkelijker mee te nemen. Dit door zijn cylindervorm en compacte afmetingen (21 x 5,4 cm). Doordat de behuizing waterdicht is kun je de Denon Envaya Mini Bluetooth speaker met een gerust hart meenemen naar het strand of het zwembad.


Maar het meest imponerend blijft toch het enorm goede geluid wat uit zo'n piepkleine speaker komt. Twee 40 mm drivers en een passieve radiator zorgen voor een helder geluid en een verbazend krachtige bas.

Bij bovenstaande winkels vind je nog veel meer goede Bluetooth speakers, ook in een duurdere en een goedkopere prijsklasse.

Publicatie test: December 2016
Zie ook: Meer tests bluetooth speakers

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.