Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste goedkope laptop

Redactie     12:26    


Wat is de beste laptop als je het betaalbaar wilt houden? In Engeland werden de budget laptops uitgebreid getest, en de de HP 250 kwam daarbij als beste goedkope laptop uit de test. In Nederland koop je deze beste laptop uit de test voor minder dan 400 euro.


Deze goedkope laptop en andere goede maar betaalbare laptops kun je voordelig online kopen bij de beste winkels om een laptop te kopen. Je koopt daar veel laptops met een hoge korting en ze worden gratis thuisbezorgd.

Beste goedkope laptop: HP 250

Natuurlijk kun je geen zware grafische games op deze laptops spelen en ook voor serieuze videobewerking zijn ze niet echt geschikt. Maar 99% van de mensen heeft voldoende aan een budget laptop voor hetgeen ze met een computer doen. Internetten, mailen, Office programma's gebruiken, foto's bewerken, het kan allemaal met een eenvoudige goedkope laptop. En de HP 250 is dan volgens het testteam van het Britse tijdschrift PC Advisor de beste keuze.

Het tijdschrift testte de HP 250 G4, maar deze is inmiddels vervangen door de G5. Wie de G4 wil kopen moet dus snel zijn. Maar dan heb je deze laptop ook nog eens heel goedkoop. December 2016 betaal je voor deze als beste goedkope laptop geteste G4 soms zelfs minder dan 400 euro. De G5 is een stukje duurder (vanaf circa 520 euro) maar heeft ook veel betere specificaties. PC Advisor adviseert dan ook de G5.Over de HP 250 G5 budget laptop

De goedkoopste versie van de G5 beschikt over een snelle Intel Core i3 processor, 8 GB werkgeheugen en een 128 GB SSD. Het is een goede betaalbare laptop die ontwikkeld is voor zakelijk gebruik maar natuurlijk net zo goed thuis gebruikt dan worden.

Een harde schijf ontbreekt bij de HP 250 G5 maar de meeste mensen gebruiken tegenwoordig toch internet (de "cloud") voor hun dataopslag. Maar de SSD geeft met  128 GB ook veel ruimte voor je bestanden. En er is ook een versie met een 256 GB SSD, maar dan praat je niet meer over een budget-laptop.

Kijk bij de bovengenoemde beste winkels om online een laptop te kopen voor nog veel meer goedkope laptops van goede kwaliteit.


Publicatie test: December 2016. Kijk bij de tests van laptops voor nog veel meer vergelijkende laptop tests.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.