Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test dakkoffers. Thule Motion XL 800 weer de beste dakkoffer

Redactie     12:12    


Thule is wederom winnaar van een test van dakkoffers. Opnieuw was de Thule Motion XL de beste in de dakkoffer test.

De Thule Motion XL 800 komt keer op keer als beste dakkoffer uit de test. Kijk bijvoorbeeld maar bij de andere dakkoffer tests.

Deze dakkoffer is (evenals andere goede dakkoffers en dakdragers) te koop bij de beste winkels om een dakkoffer te kopen. De Thule Motion XL is een ruime betaalbare dakkoffer van de hoogste kwaliteit.


Beste dakkoffer: Thule Motion XL 800

De Thule Motion XL kom je ook tegen onder de naam Thule Motion XL 800. Dat laatste slaat overigens niet op de inhoud, deze is namelijk 460 liter. De box is er ook in versies van 320 liter (Thule Motion Sport 600) en 630 liter (Thule Motion XXL 900).

Bij de test van het Duitse Dachbox Test haalde de 460 liter Thule Motion XL de volle vijf sterren. Het is een praktisch formaat met genoeg ruimte voor je bagage en groot genoeg om als skibox te gebruiken. Je kan er 5 paar ski's van maximaal 190 centimeter of 7 snowboards in kwijt.

De afmetingen van de box zijn 205 x 84 x 45 cm en het gewicht van de box zelf bedraagt 21 kilo. Daarbij kun je nog 75 kilo aan bagage meenemen. Vastmaken van deze beste dakkoffer uit de test gaat heel makkelijk met het PowerClick systeem.

Alternatieven

Zoek je een grotere of juist een kleinere (en goedkopere) dakkoffer? Kijk dan eens naar de andere dakkoffers uit de Thule Motion serie.

Zoek je een opvouwbare dakkoffer van zacht op te vouwen materiaal? Kijk dan eens naar de nummer twee uit deze dakkoffer test, de Thule Ranger 90. Deze biedt 280 liter ruimte en heeft een laadcapaciteit van 75 kilo. Deze zachte dakkoffer weegt zelf maar 7 kilo.

Al deze dakkoffers zijn goedkoop te koop bij de bovenaan genoemde beste winkels om een dakkoffer te kopen.

Publicatie test: december 2016. Meer  tests van dakkoffers

, , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.