Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test dakkoffers. Thule Motion XL weer de beste dakkoffer

Redactie     12:12    


Thule is wederom winnaar van een test van dakkoffers. Opnieuw was de Thule Motion XL de beste in de dakkoffer test.

De Thule Motion XL komt keer op keer als beste dakkoffer uit de test. Het is dan ook een ruime betaalbare dakkoffer van de hoogste week. Kijk bij de aanbiedingen van Thule dakkoffers voor deze beste dakkoffer tegen een lage prijs.

Je vindt daar ook de andere versies van deze beste dakkoffer uit de test. Zowel kleinere versies (de Thule Motion Sport, M en L) als een grote dakkoffer (de Thulle Motion XXL).Beste dakkoffer: Thule Motion XL

De Thule Motion XL kom je ook tegen onder de naam Thule Motion XT.  Deze versie van de beste skibox / dakkoffer heeft een inhoud van 500 liter, maar is er ook in versies van 300, 400, 450 en 610 liter).

Bij de test van het Duitse Dachbox Test haalde de Thule Motion XL de volle vijf sterren. Het is een praktisch formaat met genoeg ruimte voor je bagage en groot genoeg om als skibox te gebruiken. Je kan er 5 paar ski's van maximaal 2 meter of 7 snowboards in kwijt.

De afmetingen van de box zijn 215 x 91 x 44 cm en het gewicht van de box zelf bedraagt 23,5 kilo. Daarbij kun je nog 75 kilo aan bagage meenemen. Vastmaken van deze beste dakkoffer uit de test gaat heel makkelijk met het PowerClick systeem.

Eerder was de Thule Motion XL ook al de beste in de ANWB dakkoffers test.

Alle goede dakkoffers zijn goedkoop te koop bij de bovenaan genoemde beste winkels om een dakkoffer te kopen.


Onderwerpen:
De testwinnaar in menig dakkoffer test is de Thule Motion XL. Ook in de dakkoffer test van het Duitse Dachbox Test en bij de ANWB dakkoffer test was deze Thule dakkoffer de beste dakkoffer in de test. Kijk hierboven voor informatie en aanbiedingen van deze beste dakkoffer uit de test en andere goede dakkoffers.

, , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.