Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste afzuigkap (wandschouw model)

Redactie     18:30    


De wandschouw afzuigkap is een veel voorkomend soort afzuigkap. Zo'n afzuigkap past in iedere keuken zolang er maar geen kookeiland is. De kookplaat moet namelijk wel aan de muur grenzen. Maar wat is de beste afzuigkap?


Bij Kieskeurig kreeg de Siemens LC98BE542 titel Best Reviewed. Een goede aanleiding om eens naar deze goede Siemens afzuigkap te kijken.

Deze afzuigkap en andere goede afzuigkappen zijn voordelig te koop bij winkels uit het overzicht Beste Afzuigkap Kopen. Kijk daar voor alle informatie en prijzen. Je vind er ook een Afzuigkap Keuzehulp en de Top 10 van afzuigkappen.

Wat is een wandschouw afzuigkap?

Een wandschouw afzuigkap is een veel voorkomende afzuigkap. Deze wordt boven de kookplaat aan de muur  bevestigd. Je hebt modellen die schuin aflopen, als een schoorsteen, maar ook platte modellen.

Beste wandschouw afzuigkap: Siemens LC98BE542

Siemens bewijst met de LC98BE542 afzuigkamp dat ook een wandschouw strak en modern kan zijn. Zijn dimbare led-verlichting past prima bij deze stijlvolle moderne afzuigkap.Maar de Siemens LC98BE542 is niet alleen een mooie afzuigkap, hij doet zijn werk ook prima. Zuigen kan in vijf verschillende standen en dat doet hij nog heel stil ook. Wanneer de filters vet zijn geeft deze afzuigkap dat zelf aan. Zo hoef je dat zelf niet in de gaten te houden.

Aan de bovenkant is de Siemens LC98BE542 afzuigkap plat zodat je ruimte het om er bijvoorbeeld kruiden of decoratie op te zetten. De maximale zuigkracht is 860 m³ wat heel krachtig is. Je kunt de lucht laten afzuigen (4 standen) of laten circuleren (eveneens 4 standen). Vergeet je de afzuigkap uit te zetten? Geen probleem, deze Siemens afzuigkap kent een automatische uitschakeling.

Deze afzuigkap, en andere goede afzuigkappen, zijn voordelig te koop bij de aanbevolen winkels bij het hierboven genoemde Beste Afzuigkap Kopen.

Betreft Kieskeurig Best Reviewed december 2016. Meer afzuigkap tests.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.