Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste autostoeltje kinderen t/m 4 jaar

Redactie     10:50    


Wat is het beste autostoeltje om een dreumes of peuter veilig en comfortabel in te vervoeren? De ADAC (de Duitse collega's van de ANWB) zocht het uit. Hier informatie over het beste autostoeltjes voor kinderen tot 4 jaar uit hun test.


Het beste autostoeltje in de categorie autostoeltjes voor kinderen tot circa 4 jaar is volgens hun test de Concord Reverso. Dit autostoeltje van Duits fabrikaat is in Nederland niet zo bekend, maar de Concord Reverso is in ons land online te koop via Bol.com (zie hier).

Kijk voor andere goede autostoeltjes (ook voor oudere kinderen) bij de andere autostoeltjes tests. Daar vind je onder andere autostoeltjes tests van de ANWB en de Consumentenbond.

Beste autostoeltje voor kleine kinderen: Concord Reverso

De naam Reverso zegt het al. Dit is een autostoeltje wat je achterwaarts in de auto bevestigd. Veel ouders vinden het niet zo gezellig om hun baby of peuter met het gezicht naar achteren in de auto te plaatsen, maar dit is verreweg de veiligste manier om een kindje te vervoeren. Dit kan namelijk nekletsel met een frontale botsing voorkomen.


De Concord Reverso voldoet aan de nieuwste i-Size Europese i-Size  norm voor de hoogste veiligheid.

Het Concord Reverso autostoeltje is geschikt voor kinderen van 40 tot 105 centimeter. Dankzij Isofix is hij makkelijk te bevestigen en doordat het stoeltje heel licht is kun je hem makkelijk meenemen.

Een inleg voor pasgeborene zorgt ervoor dat de Concord Reverso ook een volwaardige baby-autostoel is. Kijk bij bovengenoemde winkel voor veel meer informatie over de beste babystoeltje voor kinderen tot 4 jaar uit de test.


Onderwerpen:
Beste autostoeltje kleine kinderen, klein kind, autostoeltjes test, autostoeltje peuter, baby, autostoeltjes peuters.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.