Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste solo magnetron: 2 keer beste koop

Redactie     15:33    


De meeste magnetrons die momenteel verkocht worden zijn combimagnetrons. Met zo'n magnetron kun je ook grillen en bakken. Maar als je een magnetron alleen voor het opwarmen van eten en drinken wil gebruiken is een solo-magnetron een veel goedkopere optie. Maar wat is een goede goedkope solo magnetron? Hier kijken we maar twee winnaars van een solo magnetron test.

Onderstaande tests zijn uitgevoerd door deskundigen van de Magnetronstore en het Britse AO. Kijk bij de beste magnetron winkels waar je deze (en andere) magnetrons tegen de laagste prijs kunt kopen. Daar vind je tevens ranglijsten van de beste magnetrons en een Magnetron Keuzehulp.

Beste solo magnetron test Magnetronstore: Inventum MN207S

Het testteam van de Magnetronstore kiest voor de Inventum MN207S. Dit is een vrijstaande solo magnetron met een inhoud van 20 liter. Met 800 Watt is hij iets krachtiger dan de Pelgrim hier onder.


Opwarmen van gerechten is makkelijk dankzij de 8 automatische programma's. Je hoeft alleen in te stellen wat voor gerecht je wilt opwarmen en wat het gewicht is. De magnetron kiest dan zelf het vermogen en de meest geschikte bereidingstijd.

Niet alleen opwarmen is makkelijk met deze beste magnetron uit de test, maar ook het ontdooien van je maaltijd.

Beste solo magnetron test AO: Pelgrim PSM220

Uit de test van AO kwam de Pelgrim PSM220 als beste solo magnetron tevoorschijn. Met een inhoud van 20 liter is deze eenvoudige goedkope magnetron vooral geschikt voor alleenstaanden en kleine huishoudens.De Pelgrim PSM220 is met 10 magnetronstanden en 5 automatische programma's een kei in opwarmen. Bovendien heeft deze 700 Watt solo magnetron  2 automatische ontdooiprogramma´s. Via druktoetsen is deze goede maar goedkope magnetron

Kijk bij de bovengenoemde beste magnetron winkels voor deze en andere magnetrons tegen de laagste prijs. 

Foto bovenaan: LG MS2383B solo magnetron
Meer magnetron testen


Onderwerpen: Magnetron test beste koop, beste solo magnetron test, beste solo magnetrons test.


,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.