Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste solo magnetron, de beste koop

Redactie     15:33    


De meeste magnetrons die momenteel verkocht worden zijn combimagnetrons. Met zo'n magnetron kun je ook grillen en bakken. Maar als je een magnetron alleen voor het opwarmen van eten en drinken wil gebruiken is een solo-magnetron een veel goedkopere optie. Maar wat is een goede goedkope solo magnetron? Hier kijken we naar de testwinnaar van de solo magnetron test.

Onderstaande test zijn uitgevoerd door deskundigen van de Magnetronstore, specialisten in magetrons. Kijk bij de beste magnetron winkels waar je deze (en andere) magnetrons tegen de laagste prijs kunt kopen. Daar vind je tevens ranglijsten van de beste magnetrons en een Magnetron Keuzehulp.

Beste solo magnetron test Magnetronstore: Inventum MN207S

Het testteam van de Magnetronstore kiest voor de Inventum MN207S (de beste magnetron voor opwarmen). Dit is een vrijstaande solo magnetron met een inhoud van 20 liter. Met 800 Watt is deze beste solo magnetron iets krachtiger dan de Pelgrim hier onder.


Opwarmen van gerechten is makkelijk dankzij de 8 automatische programma's. Je hoeft alleen in te stellen wat voor gerecht je wilt opwarmen en wat het gewicht is. De magnetron kiest dan zelf het vermogen en de meest geschikte bereidingstijd.

Niet alleen opwarmen is makkelijk met deze beste magnetron uit de test, maar ook het ontdooien van je maaltijd.

Kijk bij de bovengenoemde beste magnetron winkels voor deze beste koop magnetron en andere goede magnetrons tegen de laagste prijs. 

Foto bovenaan: LG magnetron (zie meer beste magnetrons uit de test )

Samenvatting:
De beste magnetrons uit een test zijn normaal gesproken combi magnetrons. Gecombineerde magnetronovens waarmee je ook kunt kopen. Maar als je de magnetron alleen wilt gebruiken voor opwarmen en andere simpele zaken is een solo magnetron (een magnetron zonder oven functie) voldoende. Een solo magnetron is goedkoper dan een combimagnetron. Hierboven vind je de beste koop uit de solo magnetron test. De beste goedkoopste magnetron van de goedkope magnetrons. 


,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.