Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Fietsendrager test

Redactie     10:39    


Wat is een goede fietsendrager om twee fietsen te kunnen vervoeren? Sterk genoeg om twee elektrische fietsen mee te nemen, veilig en makkelijk te bevestigen? Hier de winnaar van de fietsdrager test.


Of fietsdrager tests om precies te zijn, want zowel bij de fietsendrager test van het FietsdragerCenter als de fietsdrager test van de Duitse vergelijkingssite Duitse Vergleich is de Uebler X21 S als beste fietsendrager voor 2 fietsen of e-bikes getest.

De Uebler X21 S is te koop bij de beste winkels om een fietsendrager te kopen. Je vindt daar ook meer testen, een fietsdrager keuzehulp en de fietsendrager top 10.

Beste fietsendrager: Uebler X21 S

De Uebler X21 S is een sterke maar toch ook lichte fietsendrager. Hij kan 60 kilo tillen waardoor je probleemloos twee e-bikes kunt meenemen. Toch is de Uebler X21 S zelf heel licht. En dat is fijn bij het bevestigen van de fietsendrager op de trekhaak.Dat bevestigen is toch al heel plezierig bij de Uebler X21 S. Met drie klikken is deze best geteste fietsendrager klaar voor gebruik. Dankzij een geïntegreerde handgreep en en voetpedaal is de drager eenvoudig omlaag te klappen. Als de fietsendrager weggeklapt is kun je makkelijk in de kofferbak komen.Veilig is deze als beste fietsdrager geteste Uebler X21 S ook. Dankzij een ratelsysteem zitten beide fietsen goed vast op de trekhaakdrager. Ondanks zijn lage gewicht heeft de Uebler fietsendrager een stevige constructie. En in de garage of schuur neemt hij weinig ruimte in want de fietsdrager is heel compact op te klappen.


En wat ook fijn is bij zo'n gewilde fietsendrager. Deze testwinnaar bij de fietsendragers beschikt over een diefstalbeveiliging.

Kijk bij de bovenstaande beste winkels om een fietsendrager te kopen voor deze en andere fietsendragers tegen de laagste prijs.

Publicatie test: Januari 2017. Kijk bij de fietsendrager tests voor meer test van fietsendragers.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.