Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Philips Airfryer blijft de beste. Helft hetelucht friteuses scoort slecht.

Redactie     10:43    


Nederlands grootste consumentenorganisatie heeft de hetelucht friteuses getest. Ondanks de steeds wordende concurrentie is de Philips Airfryer XL nog steeds de beste hetelucht friteuse. Van deze concurrentie wist de helft niet eens een voldoende te scoren in de test.


Het slechts kwamen de Princess Aerofryers er af. Deze bleken zelfs gevaarlijk. De Princess Aerofryer XXL brandde door tijdens de test en ook bij de XL werd de lade gevaarlijk heet.

Beter bracht de Philips Airfryer XL het er af. Deze klassieker onder de airfryers was de beste hetelucht friteuse uit de test voor wat goedkopere Airfryer Viva. De Tristar FR-6990 Crispy fryer werd uitgeroepen tot Beste Koop.

Al deze goede airfryers zijn tegen de laagste prijs te koop bij de beste winkels om een friteuse te kopen.

Beste hetelucht friteuse: Philips Airfryer XL

De Airfryer XL is de wat grotere versie van de populaire Philips Airfryer. Met een capaciteit van 1 kilo friet per keer is deze airfryer zeer geschikt voor gezinnen. Het is een goede allrounder waarin je veel meer kunt bereiden dan friet, kroketten en andere snacks. Kijk hier voor aanbiedingen alle Philips Airfryer types.

Goedkoper en kleiner alternatief: Philips Viva Airfryer

Heb je die volle kilo friet niet nodig? Dan is de Philips Viva Airfryer een goedkoper alternatief. Deze hetelucht friteuse is een stuk compacter en lichter, maar kan toch nog 800 gram friet tegelijk bakken. Deze beste Philips Airfryer vind je ook bij de bovengenoemde aanbiedingen.


Het kleinere formaat heeft natuurlijk veel voordelen, vooral als je niet zo'n grote keuken hebt. Maar hou er wel rekening mee dat een kleiner formaat je ook minder ruimte biedt bij het bakken, grillen en koken. Want ook airfryer is een echte multi-cooker waarmee je de meest uiteenlopende gerechten kunt bereiden.

Beste Koop: Tristar FR-6990 Crispy Fryer

Zijn de als beste hetelucht friteuse geteste Philips airfryers je te duur? Dan kan de Tristar FR-6990 Crispy Fryer een goed alternatief zijn. Deze hetelucht friteuse kost nog niet de helft van een Philips Airfryer maar presteert voldoende.


De Tristar Crispy Fryer is wel wat kleiner (goed voor 700 gram friet), maar kan zich verder goed met de Airfryer meten. Bij deze hetelucht friteuse moet je echter wel speciale airfryer-friet gebruiken. Deze friet is duurder en veel zouter dan gewone friet. Bij de Philips Airfryers kun je wel gewone diepvriesfriet gebruiken.

Wat kosten deze hete lucht friteuses?

Kijk bij de bovenstaande beste winkels om een friteuse te kopen voor de laagste prijzen van deze airfryers en andere friteuses.

Publicatie test: januari 2017. Alle tests van friteuses.


Onderwerp:
Bij een consumentenbond test van airfryers is de Philips Airfryer als beste airfryer getest. De Philips Airfryer XL en de Philips Viva Airfryer waren de beste airfryers uit de test, de Tristar Cripspy Fryer was de beste koop in de airfryer test.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.