Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Soundbar test: Q Acoustics Media de beste

Redactie     12:09    


Q Acoustics is als merknaam lang niet zo bekend als bijvoorbeeld Sony, Samsung, Denon, Philips en Bose. Maar toch wordt hun Q Acoustics Media 4 regelmatig in tests al beste soundbar uitverkoren. Wat maakt deze soundbar zo goed?

Zo haalde deze Q Acoustics soundbar de maximale vijf sterren van What HiFi. Zowel in 2014, 2015 als 2016 wezen de experts de Media 4 als beste soundbar aan. En ook het Homecinema Center kiest voor de Q Acoustics Media 4. Tenminste, als deze soundbar gebruikt wordt in een middelgrote of grote kamer. Kijk bij de test van een soundbar voor een kleine kamer als je een soundbar zoekt voor een kleine ruimte zoals bijvoorbeeld een slaapkamer of een tienerkamer.

De Q Acoustic Media 4 is voordelig te koop bij het Homecinema Center en andere beste winkels om een soundbar te kopen.

Beste soundbar: Q Acoustics Media 4

Indrukwekkend aan de Q Acoustic Media 4 is de mate waarin deze het geluid de kamer instuurt. Dat doet deze 100 Watt soundbar in de volle breedte, ook bij grotere ruimtes. Het maakt niet uit waar je in de kamer zit, het geluid is perfect.

Een ander sterk punt bij deze beste soundbar uit de test is de ondersteuning van Bluetooth aptX. Hiermee kun je muziek zonder kwaliteitsverlies vanaf bijvoorbeeld je smartphone, tablet of laptop naar de soundbar streamen. Zo geniet je in de huiskamer van de muziek van je telefoon in de hoogst mogelijke kwaliteit.

Een 2.1 soundbar

Twee luidsprekers en een subwoofer zorgen voor een geweldig geluid bij games, films en muziek. De beide BMR (balanced mode radiator) drivers zorgen voor het brede geluidsveld en de opvallend mooie hoge tonen. De subwoofer neemt het betere basgeluid voor zijn rekening.

Natuurlijk werkt de Q Acoustic Media 4 niet alleen draadloos maar ook bekabeld. Al is het vreemd genoeg geen HDMI-aansluiting op deze uitgebreide soundbar aanwezig. Een gemis hoeft dat niet te zijn want deze beste soundbar uit de test beschikt beschikt wel over een digitale optische ingang en analoge aansluitingen. Je kunt er dus alles, bedraad of draadloos, op aansluiten.

Kijk hieronder naar een video van deze geweldige 2.1 soundbar. Bij de bovengenoemde winkels vind je de Q Acoustic Media 4 tegen de laagste prijzen.

Publicatie test: Januari 2017. Kijk bij soundbar test voor meer tests van soundbars.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.