Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Tefal strijkijzers beste in strijkijzer test

Redactie     16:06    


Wat is het beste strijkijzer dat je kunt kopen? Bij een grote Duitse test kwamen de Tefal strijkijzers goed uit de bus.

Deze test, van de Duitse vergelijkingssite Vergleich, wees de Tefal FV9640 Utimate als beste strijkijzer aan, en de Tefal FV4680 Ultragliss als beste koop (en 5e in de test). De Philips Azur Performer en de Philips Azur GC4410/22 eindigde als 2e en 3e in de test, gevolgd door de Siemens TB 56280.

Al deze strijkijzers zijn voordelig online te koop bij de beste winkels om een strijkijzer te kopen die te vinden zijn op Beste Strijkijzer Kopen. Ook de Strijkijzer Top 10, een Strijkijzer Keuzehulp en meer testen van strijkijzers zijn daar te vinden.

Beste strijkijzer: Tefal FV9640 Utimate

Maar er was maar één strijkijzer die in de test een Zeer Goed scoorde en dat was de Tefal FV9640 Utimate (de andere genoemde strijkijzers kregen allemaal een Goed).


Dit beste strijkijzer uit de test is een stoomstrijkijzer dat bijzonder makkelijk is te bedienen en heel plezierig in de hand ligt. Via één knop zijn stoom en temperatuur in te stellen en automatische strijkprogramma's zorgen ervoor dat je geen strijk-expert hoeft te zijn om de was kreukvrij te krijgen.

Beste koop: Tefal FV4680 Ultragliss

Voor het als beste strijkijzer geteste Tefal strijkijzer moet je zo'n 90 euro neertellen. Hoewel het stoomstrijkijzer dat waard is vind je dat misschien te duur voor een strijkijzer. De Tefal FV4680 Ultragliss is dan een goedkoop (of in ieder geval goedkoper) alternatief. Hiervoor betaal je een paar tientjes minder.Evenals zijn duurdere broer is deze Beste Koop makkelijk te bedienen. O.a. door easycord systeem dat ervoor zorgt dat je geen last van het snoer hebt. Ook is dit Tefal strijkijzer energiezuinig (als je tenminste de eco-stand gebruikt). En strijken doet hij prima.

Kijk voor deze beide Tefal strijkijzers en de andere goed geteste strijkijzers bij de bovengenoemde beste winkels om een strijkijzer te kopen.

Publicatie test: Januari 2017. Kijk hier voor meer strijkijzer tests.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.