Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste elektrische tandenborstel

Redactie     17:49    


Bij een vergelijkende test van elektrische tandenborstels draait het keer op keer om twee merken, Philips en Oral-B. Op het gebied van elektrische tandenborstels hebben deze twee fabrikanten de macht geheel in handen. Welk van deze twee merken maakt de beste elektrische tandenborstel volgens de meest recente test.

Bij de vergelijkende elektrische tandenborstel test van het Britse TechAdvisor was Oral-B de winaar. Het testteam koos voor de Oral-B Genius 8000 en Oral-B Genius 9000 als beste tandenborstels. De Philips Sonicare FlexCare Platinum eindigde als tweede, voor de Philips Sonicare DiamondClean en de Oral-B Pro 6000 Smartseries elektrische tandenborstel.

Al deze goede elektrische tandenborstels zijn goedkoop te koop bij de beste winkels om een elektrische tandenborstel te kopen.

Beste elektrische tandenborstel uit de test: Oral-B Genius 8000 / 9000

Wat maakt deze Oral-B tandenborstels nou zo goed? Nou, volgens het testteam zo'n beetje alles. Van het verwijderen van de plak tot de capaciteit van de accu, van de hanteerbaarheid tot het reistasje, alles is dik in orde bij deze Oral=B elektrische tandenborstel serie.

Alleen van de app waar de Oral B Genius zijn naam aan denkt moet je je niet te veel voorstellen. Het is een leuk extraatje, maar meer niet. Deze app geeft je tijdens het poetsen (via je smartphone) aanwijzingen hoe je beter kunt poetsen. De testers hadden echter moeite om de app tevreden te krijgen. Het is de vraag of je dit systeem lang blijft gebruiken.Maar ook al zou je de app snel voor gezien houden, dan blijft de Genius een geweldig goede elektrische tandenborstel, en een terechte winnaar van de elektrische tandenborstel test. De op professionele reinigingsinstrumenten geïnspireerde ronde tandenborstel-kop omvat iedere tand en trilt, roteert en pulseert om de tandplak te verwijderen. Met veel succes! Een drievoudige poetsdruk-sensor beschermt je tandvlees tegen te hard poetsen en een revolutionaire positiedetectietechnologie zorgt ervoor dat je geen delen van tanden en kiezen overslaat.

Kijk bij bovenstaande beste winkels om te zien waar je deze beste elektrische tandenborstels uit de test goedkoop online kunt kopen.Onderwerpen:
Test Oral-B Genius 8000, beste tandenborstel test, elektrische tandenborstel test, Oral-B Genius 9000 getest.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.