Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste goedkope printer

Redactie     09:50    


Niet iedereen gebruikt zijn printer heel vaak. Maar als je dan een printer koopt wil je wel een goede printerkwaliteit en alle mogelijkheden (bijvoorbeeld kopieeren en scannen). Daarom kijken we hier naar de beste printer tegen een relatief lage prijs.


Beste printer voor thuisgebruik: HP ENVY 5640

De experts van de Printershop van Coolblue kozen voor de HP ENVY 5640 als beste goedkope printer. Deze all-in-one inkjet is ideaal voor mensen die een goede printer tegen een betaalbare prijs zoeken maar niet al te veel printen. Bij de beste winkels om een printer te kopen (waaronder de Printershop) is de HP ENVY 5640 onder de 80 euro te koop. Voor dat geld heb je een alleskunner die mooi printwerk aflevert.


Officieel is de HP ENVY 5640 zelfs een fotoprinter. Dat betekent dat je foto's in prima kwaliteit en hoge resolutie geprint worden. Evenals documenten in kleur. Maar ook gewone in zwart geprinte documenten zien er er prima uit. De HP ENVY 5640 is niet de allersnelste printer. Maar daar is de prijs ook niet naar. En met 8 kleurenprints of 12 zwart/wit prints per minuut is deze beste goedkope printer uit de test ook zeker niet traag.

Vooral voor thuisgebruik is de HP ENVY 5640 een prima all-in-one printer, met  een goede kwaliteit en een betaalbaar prijskaartje. Via WiFi en Airprint kun je draadloos printen vanaf computer, tablet of smartphone. Via WiFi Direct kan dat zelfs zonder netwerk.


Nog goedkopere printers

Is de kleine 80 euro die je voor de HP ENVY 5640 betaalt toch boven je budget? Dan zijn er bij bovenstaande winkels nog goedkopere printers te koop. Bijvoorbeeld de HP Deskjet 3630, een al-in-one van minder dan 50 euro, of de HP Deskjet 2130 All-in-One die zelfs minder dan 40 euro kost.

Deze goedkope printers hebben echter niet de kwaliteit van de als beste goedkope printer geteste HP ENVY 5640. Bovendien is de Deskjet 3630 op termijn zelfs duurder omdat de printkosten per printje hoger liggen en de Deskjet 2130 kun je niet draadloos gebruiken. En is in de praktijk voor de meeste mensen een groot gemis.

Kijk bij de bovengenoemde beste winkels om een printer te kopen voor alle prijzen en mogelijkheden van alle gangbare printers.

Publicatie test: januari 2017. Kijk bij de printer test voor nog veel meer tests van printers.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.