Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test: HP maakt de beste kleurenlaserprinter

Redactie     16:42    


De meeste mensen hebben thuis een inkjetprinter staan. Maar voor zakelijk bulkwerk wordt vaak laserprinter gebruikt. Voor zwarte prints is dat altijd nog het goedkoopst en snelst. Maar ook zakelijk gezien wil je vaak wel eens wat in kleur printen. Daarom kijken wij hier naar een uitgebreide test van kleurenlaserprinters.

Het Britse tijdschrift PC Magazine heeft de belangrijkste laserprinter getest. De HP Color LaserJet Enterprise M553DN kwam daarbij als beste kleurenlaserprinter uit de test. 

Deze kleurenprinter is even als veel andere goede laserprinters goedkoop online te koop bij de aanbevolen winkels op Beste Printer Kopen. Naast de beste winkels om goedkoop printers te kopen vind je daar onder andere een printer keuzehulp waarmee je de voor jou beste printer kunt vinden.

Hieronder meer informatie over deze beste kleurenlaserprinter van de test.

Beste kleurenlaserprinter: HP Color LaserJet Enterprise M553DN

Zoek je een printer die je ook als kopieerapparaat en scanner kunt inzetten? Kijk dan bij de andere printer tests want dat kan deze HP Color Laserjet niet. De M553DN is een echte printer in het opzicht dat het opzicht dat hij alleen printen kan. Maar dat printen, dat doet hij dan wel weer erg goed.Deze kleuren-laserprinter is met 38 pagina's per minuut lekker snel. Ideaal voor in een zakelijk omgeving. En voor mensen met weinig geduld! En de kwaliteit van de printjes ligt ver boven het gemiddelde. Ook op grafisch gebied. Voor een laserprinter levert deze beste kleurenlaserprinter uit de test prima foto's af. Kleurenprints gemaakt met deze Color Laserjet kun je met een gerust hart naar je klanten sturen.

En ook je boekhouder is tevreden, want de kosten per printje (zowel in zwart als in kleur) liggen laag.

Bij de uitverkiezing tot beste kleurenlaserprinter uit de test is men er wel van uitgegaan dat je de printer met een draadje aan het netwerk koppelt. WiFi kent de DN-versie van de HP Color LaserJet Enterprise M553 namelijk niet. Maar je kunt hem natuurlijk wel met een kabel aan je router en (verder draadloze) netwerk koppelen.

Kortom, als je een laserprinter zoekt voor wat dat een printer moet doen (printen), ook in kleur. Tegen een lage prijs per print, en met een goede kwaliteit. Dan is de HP Color LaserJet Enterprise M553DN een prima keuze.

Kijk anders bij de eerder genoemde andere printer tests voor de beste allrounders op printgebied.

Deze en andere goede printers koop je tegen de laagste prijs online bij de bovengenoemde beste winkels om een printer te kopen.

Onderwerp:
In een test van het Britse PC Magazine is de HP Color LaserJet Enterprise M553DN als beste kleurenlaserprinter getest. Hierboven informatie en aanbiedingen van deze beste kleurenlaserprinter uit de test.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.