Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

TomTom 6200 beste in test navigatiesystemen

Redactie     13:04    


De Duitse vergelijkingssite Vergleich heeft een uitgebreide navigatiesysteem test uitgevoerd. De TomTom GO 6200 kwam als beste navigatiesysteem uit deze vergelijkende test.


Ook bij o.a. Coolblue komt deze TomTom als beste navigatie uit de test (Coolblue's Keuze). De TomTom GO 6200 is dan ook een bijzonder goed en compleet navigatiesysteem. Je koopt deze tegen de laagste prijs bij de winkels uit het overzicht Beste Navigatiesysteem Kopen.

Beste navigatiesysteem: TomTom GO 6200

Zoals we al schreven, dit TomTom navigatiesysteem is heel compleet. Hij wordt bijvoorbeeld geleverd met kaarten voor de hele wereld (ruim 150 landen). Deze navigatie wijst je dus altijd de weg. Ook is de TomTom GO 6200 met spraakinstructies te gebruiken met Siri en Google Now, kun je hem via WiFi updaten en als handsfree set voor je smartphone gebruiken. Zelfs SMS berichten worden op het display getoond.


Ook is de 6 inch TomTom GO 6200 voorzien van een eigen simkaart zodat je ook zonder smartphone de actuele fileinformatie binnen krijgt. Je krijgt levenslang gratis alle kaarten-updates, verkeersinformatie en snelheidscontroles (ook trajectcontroles). En dat zonder  roamingkosten als je in het buitenland rijdt.

Kortom, de TomTom GO 6200 is een geweldig uitgebreid navigatiesysteem. Het is geen goedkope navigatie (kijk bij bovengenoemde winkels voor de actuele prijs) maar door de levenslange gratis verkeersinformatie, snelheidscontroles en kaarten (wereld) is dit navigatiesysteem op langere termijn juist wel goedkoop.


Kijk bij het bovengenoemde Beste Navigatiesysteem Kopen voor de prijs, andere goede navigatiesystemen, een Navigatie Kiezer en de top 10 van navigatiesystemen.

Publicatie test: 30 januari 2017. Meer navigatiesysteem testen

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.