Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Wat is de beste accuboormachine?

Redactie     13:33    


Op zoek naar een goede boormachine met accu? Hier twee best geteste accuboormachines . Een accuboormachine voor de regelmatige klusser en een Beste Koop voor wie slechts incidenteel een licht boorklusje heeft.


Deze accu-boormachine test is uitgevoerd door de experts van de Boormachinestore.  Hierbij keken ze naar de kwaliteit, de mogelijkheid en de prijs van de boormachines.

Deze beste accuboormachines en andere goede boormachines zijn voordelig te koop bij de  beste winkels om een boormachine te kopen.


Publicatie test: januari 2017. Kijk bij boormachine test voor meer (en meer recentere) tests van boormachines.

Beste accuboormachine: Makita HP457DWEX9

Ben je van plan de boormachine regelmatig te gebruiken, dan heb je een goede boormachine nodig. Een klopboormachine is daarbij aan te raden. Hou er wel rekening mee dat een accuboormachine duurder is dan een acculoze boormachine met dezelfde kracht. Maar als je voor de vrijheid van een snoerloze boormachine gaat is de Makita HP457DWEX9 de beste keuze.Deze Makita accuklopboormachine is dankzij zijn klopfunctie geschikt voor het boren in steen en tegels. Bovendien wordt hij zeer compleet geleverd. Met een snellader, een accessoirekoffer en, heel handig, twee accu's. Dat betekent dat je klus niet meteen afgelopen is als de accu leegraakt.

Met zijn geharde stalen tandwielaandrijving, 18 volt, 1400 toeren per minuut en 21000 slagen per minuut is deze beste accuboormachine uit de test geschikt voor zwaardere klussen en ook schroeven doet de Makita accuklopboormachine als de beste met zijn koppel van 42Nm.

De aluminium koffer vol met  boortjes, bitjes en doppen is ook een sterk punt van deze accu-boormachine, Je kunt meteen aan de slag.

Beste Koop: Powerplus POWX0059SET

Zoek je een goedkoop alternatief? Dan is de Powerplus POWX0059SET de beste keuze. Maar pas op. Een accuboormachine als deze is niet geschikt om te boren in de muur. Zoek je een boormachine voor schroeven en licht boorwerk, bijvoorbeeld in hout en gipswanden, dan is dit een goede goedkope boormachine. Want voor zo'n 100 euro heb je een accuboormachine met twee 18 volt Li-Ion accu's, een opbergkoffer en meer dan 70 accessoires. De  Powerplus POWX0059SET is bovendien voorzien van verlichting en 2 mechanische versnellingen.Kijk voor goede boormachines tegen de laagste prijs bij de bovengenoemde beste winkels om een boormachine te kopen. Je vindt in dit overzicht bovendien een top 10 van boormachines en een zoekhulp om de voor jou beste boormachine te vinden.


,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.