Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste föhn, Beste Koop en beste goedkope haardroger

Redactie     17:00    


De Remington AC9007 is getest als beste föhn (haardroger). Daarnaast werden er nog een Beste Koop en een beste goedkope föhn aangewezen. Hier alle informatie over de beste föhns uit de test.


Deze test is uitgevoerd door de föhn-experts van de Fohnshop (onderdeel van Coolblue). Deze föhns koop je bij Coolblue en bij de andere beste winkels om een föhn te kopen.

Beste föhn: Remington AC9007

De Fohnshop koos voor de  Remington AC9007 als beste föhn voor mensen die hun haardroger regelmatig gebruiken. Het is niet de goedkoopste föhn, maar wel een heel goede en heel complete haardroger. De Fohnshop testte de Remington AC9007 Salon Collection die wordt geleverd met drie opzetstukken.

Tip: Op Beste Föhn Kopen vind je meer goede fohns, de top 10 van haardrogers en een keuzehulp om je beste föhn / beste haardroger te kopen. Ook zie je daar wat de goedkoopste winkels zijn.
De keramische coating van de Remington AC9007 beschermt je haar tegen de hitte. En dit is nog maar één van de vele sterke punten van deze föhn. Zo beschikt de haardroger over 3 verschillende warmtestanden (tot 230 graden) en 2 verschillende snelheidsstanden. Dit maakt de föhn heel geschikt voor verschillende kapsels en verschillende typen haar.

In de hoogste blaasstand wordt je haar bijzonder snel droog

De diffuser maakt deze föhn heel geschikt voor krullend haar, en geeft je de mogelijkheid om meer volume aan stijl haar te geven. Een ander pluspunt is het lange snoer (3 meter). Alleen jammer dat dit snoer niet mee draait.

Beste Koop: Philips BHD177

De bovenstaande beste föhn uit de test kost zo'n 90 euro, en is die prijs meer dan waard. Maar wil je niet zoveel voor een föhn betalen omdat je deze maar af en toe gebruikt? Kijk dan eens naar de Philips BHD177/00 Drycare Pro die nog geen vijf tientjes kost. Deze Beste Koop heeft 3 warmtestanden, 2 blaassnelheden en een ionische technologie die haarbeschadiging voorkomt en extra glans aan je haar geeft.


Een nadeel ten opzichte van de als best geteste Remington föhn heeft deze haardroger geen volledige keramische coating maar keramische elementen waar nodig. De mogelijkheden en kwaliteit van deze Philips föhn komt echter heel dicht bij die van de als beste föhn geteste Remington. Een terechte Beste Koop.

Beste goedkope föhn: Babyliss 6604E 

Tenslotte vind je in de Fohnshop nog de Babyliss 6604E die als beste goedkope föhn is uitgeroepen. Deze budget-föhn is prima geschikt voor minder frequente gebruikers van een haardroger. Alle basisfuncties zijn aanwezig met 2 blaasstanden en 2 temperatuurstanden. Met 2.000 Watt is deze beste goedkope haardroger net wat minder krachtig dan de andere twee maar niet veel.Kijk bij de Fohnshop en andere bovengenoemde beste winkels voor een föhn voor deze en andere föhns / haardrogers tegen de laagste prijs.

Zie meer: Meer tests van föhns

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.