Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste goedkope action cam

Redactie     15:32    


Je wilt een leuke action cam, maar je wil er niet honderden euro's aan uitgeven? Kijk hier voor de best geteste goedkope actioncam en diens mogelijkheden.


De Videocamerashop van Coolblue heeft action cams getest en hun Beste Koop op het gebied van de basis action camera's is de Nikkei Extreme X6. Voor nog geen 120 euro heb je een eenvoudige maar goede action cam, met 4K Ultra HD kwaliteit! Deze actioncam is te koop bij de Videocamerashop en andere beste winkels om een action cam te kopen.

Beste action cam test: Nikkei Extreme X6

Video's in de superscherpe 4K Ultra HD resolutie, met 30 frames per seconde. Foto's met een eveneens haarscherpe 15 megapixel resolutie. Aan scherpte geen gebrek bij de Nikkei Extreme X6 action cam.


Deze hoge resoluties geven je veel mogelijkheden bij het achteraf nabewerken van de video's en foto's. Het hoge aantal frames per seconde maken de beelden geschikt voor slow-motion effecten.

Er worden bij de Nikkei Extreme X6 diverse mounts meegeleverd voor het bevestigen van de action cam op bijvoorbeeld een helm, een fiets of op je lichaam. De Nikkei Extreme X6 action camera is geschikt voor alle soorten activiteiten zoals fietsen, bergsport, motorsport, wintersport, watersport (ook duiken) en survival. De beste goedkope action cam uit de test is waterbestendig, schokbestendig en stofbestendig.Meer als beste koop geteste action cams

Kijk bij Beste action cam kopen voor nog meer tests van action cams, voor de action cam top 10 en voor meer informatie voor het kiezen en kopen van de beste action cam.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.