Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste kruimelzuiger test (kruimeldieven)

Redactie     20:42    


Experts in stofzuigers hebben de belangrijkste kruimeldieven getest. Zoals meestal kwam er een Dyson kruimelzuiger als beste uit de test. De titel van Beste Koop ging dit keer echter naar AEG, maar er is ook een Philips kruimeldief die we graag onder je aandacht willen brengen. Hier alle informatie over deze drie heel verschillende kruimelzuigers.


Deze kruimelzuigers zijn, evenals veel andere goede kruimeldieven, goedkoop te koop bij de beste winkels om een stofzuiger / kruimeldief te kopen.


De diverse versies van de Dyson Animal zijn keer op keer de beste kruimeldief in kruimelzuiger tests. Zo ook in deze test. De Dyson DC43H Animal Pro werd door de Duitse specialisten van Staubsauger Im Test aangewezen als de beste kruimeldief. Twee andere Dyson kruimelzuigers, de Dyson DC35 en de Dyson DC24 maakte de top drie vol. Ook deze Dyson handstofzuigers zijn te koop bij bovenstaande beste winkels.

Beste kruimelzuiger: Dyson DC43H Animal Pro

De Dyson DC43H is geen goedkope kruimeldief. Verre van zelfs, 169 euro kost deze kruimelzuiger. Maar dan heb je wel het beste van het beste. Met 200 Watt zuigkracht is dit een echte stofzuiger, maar dan in handformaat. Een lithium-ion accu van 22 Volt zorgt ervoor dat je altijd en overal, en zonder stekker, kunt zuigen. Zelfs dierenharen zuig je met deze handstofzuiger op. En heeft de Dyson DC43H er even last mee? Dan gebruik je de boost stand, die stroom vreet maar wel superkrachtig is.Deze kracht en accessoires als de meegeleverde kierenzuiger zorgen ervoor dat dit eigenlijk meer een draadloze handstofzuiger is dan een kruimeldief.

Beste koop: AEG Rapido AG6108 

De AEG Rapido AG6108 is meer een traditionele kruimeldief om te zien. Maar ondanks het label van Beste Koop is het nog steeds een dure kruimelzuiger. Met zo'n 130 euro ligt de prijs niet eens zo heel ver onder die van de Dyson. Bovendien heeft de AEG Rapido AG6108 ook zijn nadelen. Veel gebruikers klagen over het kabaal, en ook is deze kruimelzuiger best zwaar.


Zuigen kan de AEG kruimelzuiger echter als de beste, en hij is energiezuinig en dat is ook belangrijk bij een kruimeldief. Je wilt hem immers niet keer op keer opladen. En innovatief zijn de wieltjes aan de voorzijde, die maken het zuigen van met name vlakke ondergronden een stuk makkelijker.

Beste goedkope kruimeldief: Philips FC6148

Rekening houdend met de prijs spreekt de Philips FC6148 ons dan meer aan. Deze kruimeldief was de beste in de kruimelzuiger test van een andere Duitse site, Staubsauger.net. Deze kruimeldief is met een prijs van nog geen 75 een stuk goedkoper.


Weliswaar is deze Philips kruimeldief geen volwaardige stofzuiger, maar daar koop je ook geen kruimelzuiger voor. De Philips FC6148 beschikt over een goede accu, zuigt prima en (ook heel belangrijk) is makkelijk om te legen. Een prima kruimeldief die tegen een heel mooie prijs wordt aangeboden.

Kijk bij de bovenaan genoemde beste winkels voor een kruimeldief om deze, en andere, kruimelzuigers tegen de laagste prijs te kopen.

Publicatie test: februari 2017. Meer testen van kruimeldieven

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.