Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste monitor voor thuis

Redactie     16:27    


Wat is een goede monitor voor thuisgebruik? En dan bedoelen we geen computermonitor voor hardcore gamers maar een monitor voor de gemiddelde gebruiker die over internet browst, af en toe een filmpje kijkt, een rapport schrijft, wel eens een foto bewerkt en zo nu en dan een spelletje speelt.


Kortom, wat is een goede monitor voor 98% van de thuisgebruikers. De Monitorstore ziet alle alle computermonitoren voorbij komen en koos voor de Philips 246V5LHAB als beste monitor voor thuis. Deze Beste Koop (goede kwaliteit voor weinig geld) is te koop bij de Monitorstore en de andere beste winkels om een monitor te kopen. Kijk daar voor de actuele laagste prijs.

Beste monitor voor thuis: Philips 246V5LHAB

Ondanks zijn lage prijs is de Philips 246V5LHAB een computermonitor waarmee je thuis alles kunt doen. Ook voor het afspelen van een film in full-HD, foto's en video's bewerken en gamen. Kortom dit is een monitor waaraan iedere thuisgebruiker veel plezier kan beleven.

De professionele fotobewerker, de hardcore gamer en de veeleisende vlogger zullen meer van hun monitor vragen, maar die betalen dan ook minimaal drie a vier keer meer voor een monitor. De als beste monitor voor thuis geteste Philips heeft een geweldige prijs / kwaliteit verhouding.

Met zijn 24 inch formaat is deze monitor lekker groot. De 1920 x 1080 resolutie zorgt voor scherpe foto's en filmbeelden en de 1 ms reactietijd maakt deze monitor ook goed geschikt voor games.

De Philips 246V5LHAB beschikt zelfs over interne luidsprekers en via de HDMI- of VGA poort kun je apparatuur zoals een gameconsole direct op de monitor aansluiten.

Kortom, de Philips 246V5LHAB heeft alles dat je van een goede monitor mag verwachten. Bovendien ziet deze computermonitor er mooi en strak uit. Dit is een echte aanrader als je een nieuwe monitor voor je computer zoekt!

Deze Beste Koop voor thuisgebruik is evenals veel andere goede monitoren goedkoop te koop bij de bovengenoemde winkels. Kijk daar voor de laagste prijs.

Publicatie test: februari 2017. We hebben ook meer recente testen van monitoren.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.