Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Logitech beste game muis in test

Redactie     12:18    


Tijdens een uitgebreide test van game muizen is de Logitech G502 Proteus Core tot beste game muis uitgeroepen. De beste koop in deze test van gamemuizen was de goedkopere Sharkoon Drakonia gamemuis. Hier meer informatie over deze muizen voor gamers.


In de Duitse test van game muizen door Vergleich scoorde de Logitech G502 Proteus Core Sharkoon Drakonia  en de BenQ Zowie EC2-A als enige twee muizen een Zeer Goed. De nummer vier uit de test, de Sharkoon Drakonia, scoorde een Goed, maar werd door zijn lagere prijs uitgeroepen tot Beste Koop. Kijk bij Coolblue en andere aanbevolen winkels voor de goedkoopste aanbieders van al deze game-muizen.

Beste game muis test: Logitech G502 Proteus Core

De beste game muis uit de test, de Logitech G502 Proteus Core, kun je helemaal naar eigen smaak instellen. En dan bedoelen we ook helemaal! Want niet alleen de dpi en de sensor zijn instelbaar, ook het gewicht en de gewichtsverdeling. Daarvoor beschikt de Logitech G502 Proteus Core game muis over vijf optioneel te gebruiken gewichtjes van 3,6 gram. Zo kun je gewicht en balans heel nauwkeurig afstemmen op je eigen behoefte.Verder beschikt deze game muis over niet minder dan 11 programmeerbare knoppen. Door de  afstelbare sensor werkt de Logitech G502 gamemuis perfect op iedere ondergrond. De DPI kent 5 dpi-instellingen (200 - 12.000) waartussen je tijdens het gamen kunt schakelen.

Eveneens Zeer Goed: BenQ Zowie EC2-A 

De andere game muis die eveneens een Zeer Goed in de test kreeg is de ergonomisch zeer goede Zowie EC2-A van BenQ. Hierbij moet wel worden opgemerkt dat deze gamemuis het best presteert bij rechtshandige mensen die met kleine of middelgrote handen (max 18 cm van pols tot middelvinger). Voor veel mensen is de Logitech game muis dus veel beter geschikt.


Beste Koop: Sharkoon Drakonia game-muis

De prijs van bovenstaande gamemuizen gedraagt ruim 60 euro. Voor wie niet iedere dag games speelt is dat mogelijk boven budget. De Sharkoon Drakonia game muis is dan een goed alternatief. Deze is aanmerkelijk goedkoper maar presteert toch goed. Tenminste, als je rechtshandig bent.

Ook deze game muis beschikt over een laser sensor die hem voor vrijwel iedere ondergrond geschikt maakt. Een ook bij deze Sharkoon gamemuis kun je de DPI al gamend aanpassen. Zo kun je onder het gamen schakelen tussen meer snelheid en meer precisie.


Ook vermeldenswaardig zijn de twee programmeerbare duimknoppen en omdat het oog ook wat wil kun je deze Sharkoon game muis naar keuze laten oplichten in één van tien  beschikbare kleuren.

Kijk bij de bovengenoemde aanbevolen winkels voor deze game mouses tegen de laagste prijs.

Publicatie test: februari 2017
Zie ook: meer testen gaming apparatuur

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.