Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Scheerapparaat Test: Braun Series 7 beste koop

 

Informatie over de Braun Series 7 (de beste koop in de scheerapparaat test) en andere beste scheerapparaten uit deze test.


Wat is het beste scheerapparaat voor een goede prijs. Of, met andere woorden, wat is de beste koop bij de vele scheerapparaten die er te koop zijn? De Braun Series 7 is de testwinnaar!


De Scheerapparaatshop experts van Coolblue teste een groot aantal scheerapparaten van Braun, Panasonic, Phiips en Remington, en wezen een aantal beste kopen aan. Het beste scheerapparaat voor dagelijks gebruik en voor mannen met zware baardgroei bleek de Braun Series 7.

TIP: Dit scheerapparaat is, evenals veel meer goede scheerapparaten, voordelig te koop via Coolblue en andere aanbevolen winkels in het overzicht Beste Scheerappaat Kopen.


Beste scheerapparaat: Braun Series 7

De Braun Series 7 is geschikt voor zowel droog als nat scheren. Dit Braun scheerapparaat mag dus mee onder de douche. Het is een scheerapparaat dat aangenaam scheert, met flexibele scheerbladen die de contouren van het gezicht goed volgt.Ook mannen met zware baardgroei scheren zich met dit beste scheerapparaat uit de test heerlijk glad. Vier scheerbladen zorgen voor een perfect scheerresultaat zonder irritatie en komen zelfs op de lastigste plekjes.

Handig is de uitklapbare tondeuse voor het scheren van bakkebaarden en nekharen. De accu is krachtig en geeft veel scheertijd. Dat is belangrijk, want met dit scheerapparaat kun je niet via het stopcontact scheren.


Meer als best geteste scheerapparaten

Er werden meer scheerapparaten als beste koop aangewezen door de experts van de Scheerapparaatschop. Dit zijn scheerapparaten die wat lager scoren in de test dan de Braun Serie 7, vooral voor mannen met zware baardgroei, maar wel aanmerkelijk goedkoper zijn.

  • Beste Koop scheerapparaat normale baardgroei: Philips Series 5000.
  • Beste Koop scheerapparaat gevoelige huid: Philips Series 9000.
  • Beste Koop scheerapparaat nat en droog scheren: Braun Series 5 Wet & Dry.


Al deze scheerapparaten zijn voordelig te koop bij de Scheerapparaatshop en de andere hierboven genoemde beste winkels om een scheerapparaat te kopen.

Zie ook: Meer testen van scheerapparaten


Onderwerp:
Bij de scheerapparaat test is de Braun Series 7 beste koop geworden. Kijk voor deze beste koop uit de scheerapparaat test en andere goede scheerapparaten bij de bovenstaande links.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *