Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste kinderwagen (combiwagen)

Redactie     15:39    


Kinderwagens kun je grofweg in twee soorten indelen. Daarvan is de combiwagen de meest veelzijdige. Deze kinderwagen kun je ook als reiswieg, en soms zelfs als autostoeltje gebruiken. Ze zijn geschikt als kinderwagen voor een kleine baby, maar ook als wandelwagen voor een peuter. Wij kijken hier naar de beste kinderwagens uit de test van combiwagens.


35 combiwagens werden er getest. Daarbij werd er gekeken naar de stevigheid, de veiligheid en het rijgedrag, maar ook naar het gebruiksgemak voor de ouders. Deze beste combiwagens zijn evenals alle andere goede kinderwagens voordelig te koop bij de beste winkels om een kinderwagen te kopen.Beste combiwagen-kinderwagen: Bugaboo Buffalo

Met de Bugaboo Buffalo kun je met een gerust hart het bos in, zelfs als de ondergrond slecht is. Dankzij zijn vier all-terrain banden kun je namelijk makkelijk vooruit op alle ondergronden. Ook het sturen gaat onder alle omstandigheden goed bij de Bugaboo Buffalo.

De Bugaboo Buffalo beschikt over een 2-wielstand. Normaal zijn de voorwielen kleiner dan de achterwielen, maar je kunt deze wisselen. Moet je door de sneeuw of zand rijden, dan kun je de grotere wielen voorop zetten. Op een geasfalteerde weg zijn de kleine wieltjes weer beter.De stoel is in vele standen te zetten. Van zitstand tot ligstand en veel daartussen. Ook kun je het kindje naar achter of naar voren laten kijken. Dat is gewoon een kwestie van het stoeltje draaien. Veelzijdigere kinderwagens dan deze vind je niet.

De duwbeugel is verstelbaar, dus of je als ouder nu lang of klein bent, je loopt altijd plezierig achter de kinderwagen. En ook de bagageruimte van de Bugaboo Buffalo is een sterk punt van de combi-kinderwagen. In de grote boodschappenmand kun je 10 kilo aan boodschappen meenemen, en je kunt ook nog eens tot 6 kilo aan de duwbeugel hangen. De Bugaboo Buffalo beschikt over tas-haken zodat je je bagage makkelijk kunt meenemen.De Bugaboo Buffalo kinderwagen is te koop in vele kleuren en kleurcombinaties.

Eigenlijk heeft de Bugaboo Buffalo maar één nadeel, en dat zijn is prijs van circa 1000 euro. Kijk  bij bovengenoemde beste winkels voor een kinderwagen waar je deze combiwagen goedkoop kunt kopen en voor andere kinderwagens tegen de laagste prijs.

Publicatie test: Februari 2017. Zie ook: Meer kinderwagen tests

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.