Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste notebook 2017

Redactie     10:19    


Een notebook is een kleine lichte laptop. Veel laptops komen nauwelijks het huis van hun eigenaar uit, maar de notebook is echt voor mobiel gebruik ontworpen. Notebooks zijn dan ook vooral populair bij mensen die echt veel met hun computer op pad zijn zoals studenten en verkopers. Welke notebook is voor hen de beste?

De Laptopshop heeft alle belangrijke laptops en notebooks getest en heeft gekozen voor de Asus EeeBook R209HA-FD0073T als beste notebook uit de test. Hierbij werd niet alleen gekeken naar de mogelijkheden en eigenschappen van de notebook, maar ook naar de prijs. Deze beste notebook uit de test is met een prijs onder de 250 euro heel betaalbaar. Je koopt de Asus EeeBook goedkoop bij de Laptopshop en andere beste winkels om een laptop of notebook te kopen.

Beste notebook test: Asus EeeBook 

De Asus EeeBook R209HA-FD0073T is een echte notebook computer. Hij is heel compact (11 inch), heel licht (980 gram) en start snel op. Voor dat laatste beschikt deze notebook over 32GB SSD.

Voor opslag van gegevens beschikt deze best geteste notebook naast de 32GB SSD over een geheugenkaart van 32GB. En de notebook heeft goede connectie-mogelijkheden. Bluetooth wordt ondersteund, en met WiFi AC kun je tot wel drie keer sneller draadloos internetten dan met wireless N.Zoals we schreven, het is een echte notebook. Je moet deze kleine lichte laptop dan ook niet willen gebruiken voor het bewerken van films en foto's of voor gamen (internet-spelletjes uitgezonderd). Maar voor internetten, mailen en documenten bewerken is het een prima computertje. Ook kun je er een films ook kijken, weliswaar niet in HD maar dat is op z'n klein scherm ook niet nodig.

Zoek je een kleine laptop voor werkzaamheden buiten de deur. Zoals het maken van aantekeningen, het schrijven van rapporten, mails en brieven en het zoeken van informatie op internet, dan is deze Asus notebook een echte Beste Koop. Wil je met een meer krachtigere computer op stap? Kijk dan bij de andere testen van laptops.

Publicatie test: februari 2017

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.