Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Vier keer de beste autoradio

Redactie     13:09    


Hier kijken we naar vier autoradio's  die als beste koop zijn aangewezen. Drie beste autoradio's in drie verschillende prijsklassen (goedkoop, middenklasse en topklasse) en de beste 2 DIN autoradio.

Deze test is uitgevoerd door de autoradio-experts van de Autoradiostore. Bij de beste winkels om een autoradio te kopen kun je al deze autoradio's goedkoop kopen.

Dit zijn de vier autoradio's die als beste koop werden aangewezen:

Beste goedkope autoradio: JVC KD-R472

Zoek je een eenvoudige goedkope autoradio? Dan is de JVC KD-R472 de beste keuze. Gewoon een prima CD-speler met een USB-poort zodat je ook MP3's van je USB-stick kunt afspelen. Connectie kan alleen via USB en een 3,5mm audio-ingang. Bluetooth wordt niet ondersteund (tenzij je een Bluetooth-adapter in de USB-poort steekt.


Dat neemt niet weg dat als je je Bluetooth telefoon via USB-aansluit je muziek via de autoradio kunt bedienen. Een ander sterk punt is de Subwoofer Direct aansluiting die het mogelijk maakt een subwoofer direct op de autoradio aan te sluiten.

Voor iets meer dan 60 euro is dit een eenvoudige maar heel goede autoradio.

Beste middenklasse autoradio: Pioneer DEH-3900BT

Een takje hoger in de boom vinden we de Pioneer DEH-3900BT die circa 100 euro kost. Deze autoradio is wel draadloos via Bluetooth van muziek te voorzien. iPhone gebruikers kunnen deze beste autoradio in de middenklasse bovendien met hun stem bedienen. Ook kun je deze autoradio dankzij zijn microfoon gebruiken om handsfree mee te telefoneren.Er zijn gelijktijdig twee Bluetooth telefoons te verbinden (handig als je met z'n twee in de auto zit) en aan de achterzijde bevinden zich twee 2 RCA uitgangen voor het koppelen van een audiosysteem.

Beste topklasse autoradio: Kenwood KMM-BT502DAB

Met een prijs van zo'n 137 euro is deze beste autoradio in de topklasse helemaal niet zo duur. Maar wel heel goed en heel compleet. Met deze autoradio kun je ook digitale radio (DAB+) ontvangen met een helder en storingsvrij geluid. met extra zenders en extra informatie zoals verkeersinformatie. En natuurlijk kun je met deze autoradio dankzij Bluetooth draadloos streamen en handsfree bellen.Hou er wel rekening mee dat deze als beste autoradio geteste Kenwood KMM-BT502DAB geen CD-speler heeft. Je eigen muziek speel je af via Bluetooth, de 3.5mm audio-ingang of USB.

Beste 2 DIN autoradio:  JVC KW-DB92BT 

Heb je ruimte voor een 2 DIN autoradio dan is de  JVC KW-DB92BT de beste koop. DAB+, spraakbediening, Bluetooth, handsfree telefoneren, het is allemaal mogelijk. Ook kun je deze beste 2 DIN autoradio ook als basis gebruiken voor een audio-installatie in de auto. Via de 3 pre-uitgangen kun je een extra versterker of subwoofer aansluiten.


Al deze autoradio's zijn goedkoop te koop bij de bovengenoemde aanbevolen winkels te vinden op Beste Autoradio Kopen.

Zie ook: Meer autoradio testen

Foto bovenaan: Blaupunkt


Onderwerpen:
Beste autoradio test, autoradio's getest.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.