Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Benzine grasmaaier test: De beste motormaaiers

Redactie     16:56    


Voor een grote tuin is een elektrische grasmaaier niet altijd toereikend. Soms is er meer power en uithoudingsvermogen nodig. Een benzine grasmaaier (motormaaier) is een krachtpatser die de grootste gazons aan kan. En er is bij een benzinemaaier geen stroomkabel nodig. Hier de uitslag van een benzine grasmaaier test.

De experts van de Grasmaaierstore kozen voor onderstaande twee motormaaiers als beste koop voor wie een grasmaaier met benzinemotor nodig heeft. Deze benzine grasmaaiers zijn te koop bij de Cooblue Grasmachinestore en andere beste winkels om een grasmaaier te kopen die je kunt vinden op Beste Grasmaaier Kopen.

Je vind daar naast de goedkoopste winkels ook een Grasmaaier Keuzehulp en de Grasmaaier top 10.


Beste benzine grasmaaier: McCulloch M46-140WR

Heb je een echt grote tuin? Kijk dan eens naar deze topper bij de de benzinemaaiers. De McCulloch M46-140WR is krachtig en doet het werk bijna zelfstandig. Je hoeft deze  1,9 kW motormaaier alleen maar een beetje bij te sturen. Het gemaaide gras kun je laten mulchen of in de opvangbak laten opvangen.  Deze bak heeft een capaciteit van 50 liter dus tussendoor legen is niet nodig.


Het is een solide benzinegrasmaaier die door zijn grote achterwielen goed wendbaar is. Doordat deze benzinemaaier zelfrijdend is kost het maaien geen enkele inspanning.

Goedkoper alternatief: Makita PLM4120N

Voor een kleiner gazon (tot 400 meter) wijzen de experts een andere beste benzinemaaier aan. De prijs ligt 100 lager. Het grote verschil tussen beide maaiers is dat deze benzine grasmaaier niet zelfrijdend is. Je moet hem dus zelf voortduwen, dat maakt hem voor een grotere tuin minder geschikt, tenzij je onder het grasmaaien een beetje wilt sporten.Verder komen beide benzinegrasmaaiers aardig overeen. Ook de Makita motormaaierheeft een viertakt 1,9 kW benzinemotor en 50 liter grasopvang (alleen nu in de vorm van een zak). Ook de Makita kan mulchen en de benzine grasmaaier is helemaal in te stellen.

Kijk voor de actuele (laagste) winkelprijzen van deze en andere grasmaaiers bij de beste winkels op het bovenstaande Beste Grasmaaier Kopen.

Zie ook: Meer uitslagen grasmaaiers testen
Meer over dit onderwerp? Tips en informatie grasmaaiers kopen.

Onderwerp:
Beste benzine grasmaaier test, beste grasmaaier met benzine motor.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.