Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste goedkope Ultra HD televisie

Redactie     12:32    


De prijzen van Ultra HD televisies zijn al onder de 1.000 euro gezakt. Hoe goed zijn deze goedkope Ultra HD televisies en welke is de beste? Hier een test.


Onlangs testte Hardware.info vijf Ultra HD televisies in het 49 inch formaat (124 cm) onder de 1.000 euro. Behoorlijke grote televisie met de hoge 4K beeldresolutie. De Samsung UE49KU6400 kwam van deze televisies het best uit de test en kreeg van Hardware.info de Excellent Choice Award.

Je koopt deze als beste geteste Samsung Ultra HD televisie bij de beste winkels om een televisie te kopen al voor minder dan 900 euro.

Beste goedkope Ultra HD TV (49 inch): Samsung UE49KU6400

Een groot haarscherp beeld, alle mogelijkheden van een een smart TV, een geïntegreerde DVB S tuner voor ontvangst van satelliet-televisie zonder externe decoder, de Samsung UE49KU6400 heeft het allemaal. De beelden zijn contrast-rijk en natuurgetrouw en de geïntegreerde UHD videoprocessor verbetert de beelden zelfs zodat de televisie-uitzendingen, gestreamde video en films op blu-ray zelfs mooier zijn dan op veel andere televisies.Bij de test scoorde de Samsung Ultra HD TV op kleurweergave, contrast, input lag, HDR weergave en kleurbereik allemaal het best van de geteste televisies. Kijk op Hardware.info voor meer details.

Ook bij de gebruikers scoort deze beste goedkope Ultra HD erg goed gezien de vier en een halve ster van de maximaal vijf te halen sterren bij Coolblue (zie bovenstaande beste winkels om een televisie te kopen).

Zoek je een Ultra HD televisie (de televisie van de toekomst), met een lekker groot scherm maar een vriendelijk prijskaartje, dan is de Samsung UE49KU6400 een prima keuze. Voor nog geen 900 euro heb je een toptelevisie.

Ben je op zoek naar een televisie in een ander formaat of andere prijsklasse? Kijk dan bij de andere televisie testen.

Kijk bij de bovengenoemde beste winkels om een televisie te kopen voor deze en andere televisies tegen de laagste prijs.

Zie ook: TV kiezen en kopen

Datum test: januari 2017
Foto's: Samsung

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.