Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste powerbank voor een tablet

Redactie     11:04    


Een tablet vraagt om meer stroom dan een smartphone. Daarom is een powerbank alleen echt goed geschikt voor een tablet als de powerbank een hoge stroomsterkte heeft. Wat is de beste powerbank voor een tablet als we kijken naar de kwaliteit, de mogelijkheden en de prijs. Dit is de beste koop!


De experts van PDAshop kozen voor de Xtorm A-Solar Power XB102 als beste powerbank voor een tablet. Kijk bij Beste Powerbank Kopen voor meer informatie en de beste winkels om deze en andere powerbanks goedkoop te kopen.

Beste powerbank: Xtorm A-Solar Power XB102

Met een 15.000 mAh capaciteit en een prijs onder de 50 euro is dit een bijzonder aantrekkelijk geprijsde powerbank met een hoge capaciteit. Niet alleen geschikt voor het opladen van een smartphone, maar ook voor je tablet. Deze powerbank levert genoeg stroom voor het zes keer opladen van een smartphone en twee keer opladen van een tablet.Omdat deze Xtorm powerbank zo krachtig is beschikt hij over drie usb-poorten. Daarmee kun je wel drie apparaten tegelijk opladen.

Bovendien wordt deze beste powerbank uit de test een compleet geleverd. Je krijgt er een hoes bij, en een laadkabel die in de behuizing weggewerkt kan worden als je de powerbank niet gebruikt.

Ook in andere tests komt de Xtorm Power Bank Free XB102 erg goed uit de test. Zo bekroonde Hardware.info deze powerbank met een Excellent Award. Het is een echte aanrader voor het opladen van zowel je smartphone als je tablet.


Kijk voor deze powerbank en andere goede powerbanks bij het bovengenoemde Beste Powerbank Kopen.

Meer powerbank testen


Onderwerp:
Xstorm powerbank beste powerbank tablet uit de test.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.