Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Laptop test: Beste 17 inch laptops

Redactie     14:10    


Een 17 inch laptop is een vrij grote laptop. Daardoor zijn 17 inch laptops wat moeilijker mee te nemen, maar door het grotere scherm en toetsenbord wel erg plezierig om op te werken. In deze laptop test kijken we naar de beste middenklasse 17 inch laptop en de beste goedkope laptop van 17 inch.


Het betreft een test  uitgevoerd door de Laptopshop. Daarbij werd gekeken naar de mogelijkheden, de specificaties, de kwaliteit maar ook de prijs van iedere laptop. Het betreft dus in beide gevallen een beste koop, de beste laptops in hun prijsklasse. Deze beste laptops (en andere goede laptops) zijn voordelig te koop bij de Laptopshop en de andere winkels uit het overzicht Beste Laptop Kopen.  Bij Beste Laptop kopen vind je naast de beste aanbieders ook een Laptop Keuzehulp en de actuele laptop top 10.

Beste 17 inch laptop middenklasse:  Acer Aspire E5

De experts wezen de Acer Aspire E5-774G-56RD aan als beste koop als het om een betaalbare 17 inch laptop aan komt.  Eigenlijk is het qua mogelijkheden meer een topklasse laptop dan een middenklasser. Dit model is voorzien van zowel een SSD (128 GB) als een harde schijf (1 TB). Aan opslagruimte heb je geen gebrek, en via de SSD start je razendsnel op.De 17 inch laptop is voorzien van een snelle Core i5 processor en dedicated videokaart. In games, fotobewerking en videobewerking presteert deze laptop dus ver boven het gemiddelde. Met multitasken heeft deze beste laptop uit de test geen enkele problemen.

Beste basis 17 inch laptop:  Acer Aspire ES1

Ligt de 800 euro die de bovengenoemde beste laptop kost boven je budget? Dan is er een goed alternatief in de vorm van de Acer Aspire ES1-732-C202. Deze 17 inch laptop presteert minder goed dan zijn merkgenoot maar is dan ook 350 euro goedkoper!Het is een basis laptop, geschikt voor de gemiddelde gebruiker. Hij biedt veel opslagruimte (1TB), een degelijke Intel Celeron dual core processor en 8GB geheugen. Voor grafische toepassingen als videobewerking, intensieve fotobewerking en grafische games is deze laptop echter minder geschikt, en de video-resolutie is HD ready, maar voor internetten, tekstverwerken, eenvoudige games, YouTube en andere basisfuncties is deze 17 inch laptop zeer geschikt, en heel betaalbaar. Over een SSD beschikt deze goede goedkope laptop niet.

Kijk bij het bovengenoemde Beste Laptop Kopen voor prijzen en meer informatie die nodig is bij het kopen van een laptop.

Publicatie test: maart 2017
Meer laptop testen

Foto's: Acer

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.