Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Magnetron test: 2x beste koop combimagnetron

Redactie     10:21    

Ben je op zoek naar een nieuwe magnetron? Een vrijstaande combimagnetron waarin je kunt grillen en bakken? Kijk dan hier voor de uitslag van de magnetron test.


Twee magnetrons zijn in de magnetron test als beste koop aangewezen. Een combimagnetron van gemiddelde grootte (28 liter), en een grote combimagnetron (40 liter). Met de laatste magnetron kun je goed grote gerechten bereiden.


Deze test is uitgevoerd door de magnetron-specialisten van de Magnetronstore van Coolblue. Dit is één van de beste winkels om een magnetron te kopen. Hier koop je de beste magnetrons tegen de laagste prijs. Kijk vooral eens daar als je een nieuwe magnetron zoekt. Je vindt er ook veel informatie over alle magnetrons zoals een magnetron top 10, reviews en gebruikerservaringen.

Beste magnetron test (vrijstaand, normaal formaat): Samsung CE107M-4S/XEN

Als we kijken naar een  combimagnetron van gemiddelde grootte (51,7 x 31 cm) dan is deze Samsung magnetron de beste koop. Met een inhoud van 28 liter is deze hetelucht combimagnetron toch nog vrij ruim. Hierdoor kun je ook grotere ovenschotels klaarmaken. Het vermogen bedraagt 900 watt.Met deze combimagnetron kun je ontdooien, opwarmen en grillen. Met pizza's opwarmen is deze magnetron minder sterk omdat hij daar geen aparte stand voor kent. Het bereiden van standaard-gerechten gaat makkelijk dankzij de automatische programma's.

Beste magnetron test (vrijstaand, groot formaat): Sharp R-931 INW

Wil je grotere gerechten kunnen bereiden dan is de Sharp R-931 INW magnetron een goede en voordelige keuze. Met 40 liter heb je de ruimte en de oventemperatuur kun je instellen tot 250 graden. Een prima combimagnetron om mee te kokkerellen.18 programma's zorgen voor veel gebruiksgemak. Alleen voor het ontdooien heb je al 7 programma's. Je hoeft alleen het juiste voedingsmiddel te kiezen. Ook voor het bakken van een cake is er een apart programma, en zo kent deze zeer gebruiksvriendelijke magnetron nog meer ingeprogrammeerde bereiding.

De Sharp R-931 INW is een goede, ruime en gebruiksvriendelijke combimagnetron voor wie graag de ruimte heeft. En deze magnetron is ook bijzonder aantrekkelijk geprijsd.

Kijk bij de bovengenoemde winkels voor deze en andere magnetrons tegen de laagste prijs, en met gratis bezorging thuis.

Zie ook: Meer magnetron testen


Onderwerpen:
Magnetron test, beste combimagnetrons, magnetrons getest, beste koop, combimagnetron.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.