Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Skottelbraai test: Cadac de beste

Redactie     11:13    


Cadac is een toonaangevend barbecue-merk als het op skottelbraais aankomt. Het zal je dus niet verbazen dat een Cadac skottelbraai als beste koop uit de test is komen rollen. Hier meer informatie over de beste skottelbraai uit de test.

Het BBQcenter heeft de Cadac Carri Chef 2 tot beste skottelbraai uitgeroepen. Deze veelzijdige barbecue is voordelig te koop bij het Coolblue BBQcenter en bij de andere beste winkels om een skottelbraai of andere barbecue te kopen. Je vindt daar de goedkoopste aanbieders.

Beste skottelbraai: Cadac Carri Chef 2

Eigenlijk is de als beste skottelbraai geteste Cadac Carri Chef 2 veel meer dan alleen een skottebraai. Het is een zeer veelzijdige barbecue die ook als skottelbraai en plancha dienst doet. 

De Cadac Carri Chef 2 BBQ / Skottel komt met een geëmailleerd grillrooster, een skottel en een pandrager. Ook beschikt deze skottelbraai bbq over een deksel met een geïntegreerde thermometer waardoor je hem als oven kunt gebruiken.


De Cadac Carri Chef is dus heel veelzijdig, en is daarom een populaire barbecue op de camping. Maar ook thuis in de tuin kun je net deze beste skottelbraai tal van gerechten mee maken. Voor een rondreis is deze barbecue / skottelbraai echter te groot en te zwaar. Het is immers een gasbarbecue, dus er moet ook altijd een gasflesje mee.

Maar voor de camping en de tuin is de Cadac Carri Chef 2 barbecue / skottelbraai ideaal. De beste skottelbraai uit de test werkt op butaan en propaangas, is voorzien van drie kookoppervlakken en je kunt er alles mee maken. 

Met de skottelbraai bak je eieren, pannenkoeken, pizza's en maak je roerbakgerechten, en op het barbecuerooster kun je groente en vlees grillen. Met een draaiknop aan de voorzijde kun je de temperatuur heel precies regelen zodat het bijna niet fout kan gaan. Een echte buitenkeuken!

Kijk voor de Cadac Carri Chef en andere goede skottelbraais en barbecues bij de bovengenoemde beste winkels.

Zie ook: Beste barbecues uit de test

Foto's: Cadac


Samenvatting:
Skottelbraais zijn populaire gasbarbecues. Je kunt met een goede skottelbraai namelijk veel meer dan alleen barbecueën (grillen). Je kunt met een goede skottelbraai ook roerbakken, wokken en bakken. Officieel heeft een skottelbraai geen rooster, maar om deze als BBQ te kunnen gebruiken wordt er normaal gesproken een rooster meeheleverd. Bij de beste skottelbraai, de Cadac Carri Chef 2, is dat ook het geval. Hierboven de informatie over deze beste skottelbraai en andere goede skottelbraais.


,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.