Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Skottelbraai test: Cadac de beste

Redactie     11:13    


Cadac is een toonaangevend barbecue-merk als het op skottelbraais aankomt. Het zal je dus niet verbazen dat een Cadac skottelbraai als beste koop uit de test is komen rollen. Hier meer informatie over de beste skottelbraai.

Het BBQcenter heeft de Cadac Carri Chef 2 tot beste skottelbraai uitgeroepen. Deze veelzijdige barbecue is voordelig te koop bij het Coolblue BBQcenter en bij de andere beste winkels om een skottelbraai of andere barbecue te kopen. Je vindt daar de goedkoopste aanbieders.

Beste skottelbraai: Cadac Carri Chef 2

Eigenlijk is de Cadac Carri Chef veel meer dan alleen een skottebraai. Het is een zeer veelzijdige barbecue die ook als skottelbraai en plancha dienst doet. De Cadac Carri Chef 2 BBQ / Skottel komt met een geĆ«mailleerd grillrooster, een skottel en een pandrager. Ook beschikt deze barbecue over een deksel met een geĆÆntegreerde thermometer waardoor je hem als oven kunt gebruiken.


De Cadac Carri Chef is dus heel veelzijdig, en is daarom een populaire barbecue op de camping. Maar ook thuis in de tuin kun je er tal van gerechten mee maken. Voor een rondreis is deze barbecue / skottelbraai echter te groot en tw zwaar.

Maar voor de camping en de tuin is de Cadac Carri Chef 2 barbecue / skottelbraai ideaal. Hij werkt op butaan en propaangas, is voorzien van drie kookoppervlakken en je kunt er alles mee maken. Met de skottelbraai bak je eieren, pannenkoeken, pizza's en maak je roerbakgerechten, en op het barbecuerooster kun je groente en vlees grillen. Met een draaiknop aan de voorzijde kun je de temperatuur heel precies regelen zodat het bijna niet fout kan gaan. Een echte buitenkeuken!

Kijk voor de Cadac Carri Chef en andere goede skottelbraais en barbecues bij de bovengenoemde beste winkels.

Zie ook: Meer testen barbecues

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.