Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Soundbar test: Bose Solo 5 beste koop

Redactie     15:02    

Voor een goede soundbar hoef je geen enorme bedragen neer te tellen. De Bose Solo 5 is een soundbar die ene prachtig en helder geluid geeft. Bovendien is deze beste koop uit de test ook als Bluetooth-speaker te gebruiken, bijvoorbeeld om de muziek van je smartphone of tablet mee af te spelen.


De Bose Solo 5 komt best tot zijn recht in een middelgrote of grote kamer. Kijk voor een goedkopere soundbar voor een kleine kamer bij de andere testen van soundbars. Hieronder meer informatie over de als beste soundbar geteste Bose Solo 5.

Het Homecinema Center vergeleek soundbars om mogelijkheden, kwaliteit en prijs. De Bose Solo 5 kwam daarbij als beste koop uit de test. Deze soundbar is evenals andere goede soundbars goedkoop te koop bij het Homecinema Center en de andere winkels uit het overzicht Beste Soundbar Kopen. In deze winkels koop je de beste soundbars tegen de laagste prijs. Bij Beste Soundbar Kopen vind je ook de actuele soundbar top 10.

Beste soundbar middelgrote en grote kamers: Bose Solo 5

De Bose Solo 5 is een 2.0 soundbar (dus geen losse subwoofer). Je sluit je televisie makkelijk op deze soundbar aan via één kabel. Via Bluetooth en je smartphone of tablet kun je ook muziek van bijvoorbeeld Spotify en YouTube afspelen of internetradio beluisteren. Een USB aansluiting ontbreekt helaas op deze soundbar.Heel belangrijk bij een soundbar zijn verder het uiterlijk (zo'n speaker is altijd op een prominente plek in de kamer aanwezig) en natuurlijk de geluidskwaliteit. Beide kun je wel aan Bose overlaten. De Bose Solo 5 ziet er prima uit. Strak en eenvoudig, en niet al te groot. je kunt hem ophangen of op een televisietafel zetten.

Het geluid van de Bose Solo 5 is helder. Muziek klinkt veel beter dan die van welke televisie dan ook, gesproken woord prima te verstaan en geluidseffecten komen goed uit de verf. Met de Bose Solo 5 verbeter je het geluid van je televisie ingrijpend.

Kijk bij het bovengenoemde Beste Soundbar Kopen waar je deze soundbar en andere goede soundbars goedkoop kunt kopen.

Publicatie test: maart 2017


, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.