Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste telescopische heggenschaar test

Redactie     11:54    


Hoge takken snoeien zonder op een hoge ladder te hoeven balanceren, dat kan met een telescopische heggenschaar. Deze telescopische heggenscharen heb je elektrisch (al dan niet met accu) en niet-elektrisch. Voor de professionele gebruiker zijn ze er zelfs met benzine-motor. Wij kijken hier naar de uitslag van een test van telescopische heggenscharen.


Deze vergelijkende test is in Duitsland door Vergeleich uitgevoerd. Van alle telescopische heggenscharen kwamen modellen van Einhell er als beste heggenschaar en beste koop uit.

>>> TIP: Alle heggenscharen, zowel elektrisch als handmatig koop je bij de winkels in het overzicht Beste Heggenschaar Kopen. Je vindt daar ook een Heggenschaar Keuzehulp en de heggenschaar top 10.

Beste telescopische heggenschaar: Einhell GT GE-HC 18 Li T

De beste telescopische heggenschaar is zeker niet de goedkoopste. Deze Einhell heggenschaar is namelijk een elektrische heggenschaar met accu. En zoals alles met een (krachtige) accu doet dit onderdeel de prijs omhoog schieten. Maar natuurlijk is snoerloos wel erg makkelijk bij een apparaat als een heggenschaar.


Er zijn echter wel goedkopere accu heggenscharen te vinden bij de bovengenoemde beste winkels. Met een prijs van meer dan 200 euro is dit namelijk wel een erg dure oplossing. Niet dat de Einhell GT GE-HC 18 Li T het niet waard is! Je koopt met deze accu multitool voor in de tuin niet alleen een hoogsnoeier maar ook een kettingzaag op steel. Hiermee kun je echt alle takken de baas!

Beste koop: Einhell GC-HH 9048 telescopische heggenschaar

Voor de helft van het geld kun je ook kiezen voor de Einhell HH 9048 GC. Deze telescopische heggenschaar is een stuk beter betaalbaar en doet zijn werk uitstekend. Ook deze Einhell heggenschaar is betrouwbaar, heeft voldoende vermogen en dankzij zijn kantelbare kop kun je hagen ook aan de bovenzijde snoeien.


Deze Einhell telescopische heggenschaar heeft geen accu, maar dat komt het vermogen (900 watt) alleen maar ten goede. Ook is dit tuingereedschap daarom lichter. Ook qua gebruiksvriendelijkheid scoort deze elektrische heggenschaar hoge ogen.

Kijk voor alle soorten heggenscharen tegen de laagste prijs bij de bovengenoemde beste winkels.

Zie ook: Meer testen heggenscharen


Onderwerpen:
De beste telescopische heggenschaar (beste uitschuifbare heggenschaar) is de elektrische heggenschaar met accu van Einhell. De beste telescopische heggenschaar tegen een lage prijs. Een echte beste koop op het gebied van goede heggenscharen.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.