Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test: Beste videocamera en beste koop

Redactie     11:55    


We kijken hier naar twee als best geteste videocamera's (camcorders). De beste camcorder voor de veeleisende gebruiker en de beste videocamera voor wie een eenvoudige camcoder zoekt en niet te veel geld wil uitgeven.

Deze twee camera's worden aanbevolen door de experts van de Videocamerashop, één van de beste winkels om een videocamera te kopen. Bij deze winkels koop je de beste camcorders tegen de laagste prijs. Kijk vooral eens bij die winkels als je een nieuwe videocamera zoekt.

Beste camcorder: Panasonic HC-VXF990

Als je kijkt naar mogelijkheden, kwaliteit, maar ook naar de prijs, dan komt de Panasonic HC-VXF990 als beste videocamera uit de test. Deze camcorder filmt in de haarscherpe 4K Ultra HD kwaliteit. Daarbij zijn je beelden op je (Ultra HD) televisie nog scherper dan televisie-uitzendingen en je kunt video's in hoge beeldkwaliteit op YouTube zetten. Foto's maken kan in een 8 megapixel kwaliteit. Inzoomen kan tot 25x.


Deze professionele videocamera kun je eventueel uitbreiden met een microfoon en studiolamp. Je kunt alles zelf instellen en dankzij de kantel- en uitschuifbare viewfinder film je vanuit verschillende posities. Je video-opnames kun je via WiFi eenvoudig naar je netwerk, televisie of internet sturen. Je kunt WiFi ook gebruiken om je smartphone als afstandsbediening te gebruiken.

Met de Panasonic HC-VXF990 koop je een zeer professionele videocamera / camcorder. Kijk bij de bovengenoemde winkels voor de actuele prijs.

Beste koop: JVC GZ-R415 videocamera

Wil je een goede camcorder die goede beelden levert, makkelijk te bedienen is en voordelig in aanschaf is? Dan is de JVC GZ-R415 camcorder de beste koop. De full-HD beelden van deze videocamera zijn mooi en scherp  zonder dat je wat hoeft in te stellen. Inzoomen kan tot wel 40x, wat heel veel is.Deze beste koop camcorder kan bijzonder veel hebben. Hij is waterdicht tot 5 meter, schokbestendig, en bestand tegen temperaturen tot 1 graden onder nul. De accu gaat wel 5 uur mee. Een ideale camera voor op vakantie. Of je nu de sneeuw of het water in gaat.

Koop deze en andere goede videocamera's tegen de laagste prijs bij de bovenaan genoemde beste winkels voor een videocamera.

Publicatie test: maart 2017
Meer videocamera testen

Foto's: Panasonic, Panasonic, JVC

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.