Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test: Dit zijn de beste pannen (pannenset)

Redactie     09:45    

Pannen zijn er in verschillende soorten, maar ook met veel verschillende prijzen. Is een dure pan de beste? Of betaal je dan alleen extra voor een naamkaartje? Wij kijken hier naar een test van pannensets.


De Pannenstore nam de pannen en pannensets van alle belangrijke en goede fabrikanten van pannen onder de loep. De pannen van BK kwamen als beste koop uit deze test.

De BK Q-Linair Master pannenset werd als beste koop aangewezen. Deze pannenset is evenals andere goede pannen en pannensets goedkoop te koop bij de winkels uit het overzicht beste winkels om pannen te kopen. Ook gebruikers geven deze pannenset de maximale score van vijf sterren.

Beste pannenset: BK Q-Linair Master

BK is zonder twijfel één van de beste fabrikanten van pannen. BK is een oer-Hollands merk dat al sinds 1851 potten, pannen en kookgerei maakt. Maar BK is ook een fabrikant die pannen maakt volgens de nieuwste technieken en nieuwste inzichten. 

BK pannen behoren tot de allerbeste pannen die je kunt kopen, en bovendien zijn BK pannen heel betaalbaar.
De beste pannenset uit de test is de vierdelige BK Q-Linair Master set die bestaat uit 3 kookpannen en 1 steelpan. Al deze pannen zijn geschikt voor inductie, voor in de oven en voor wassen in de vaatwasser. De pannen zijn van 18/10 roestvrijstaal en beschikken over een literaanduiding aan de binnenzijde en over een vergrendelbaar afgietsysteem. Beide zijn in de praktijk erg handig!

Ook handig: De handvatten zitten erg hoog. Dat lijkt onbelangrijk, maar het nut merk je als je deze pannen gaat opstapelen. Dan blijken ze veel minder ruimte in je kast in te nemen.


De pannen zijn 16 (ook de steelpan), 18 en 20 centimeter groot. Een grote soeppan ontbreekt dus. Die zou je er eventueel nog bij moeten kopen. Gelukkig zijn alle BK pannen ook los te koop. Of ze nu voor koken, bakken, braden of wokken zijn.

Kijk bij bovenstaande beste winkels voor BK pannen tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer pannen testen


Onderwerpen:
De BK pannenset is als beste pannenset getest, en daarmee zijn de BK pannen ook indirect de beste pannen. BK maakt alle soorten pannen en al deze pannen zijn van hoge kwaliteit, en heel goed te betalen. De BK pannenset is dan ook met recht de beste pannenset uit de test.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.