Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test inkjet printers: Beste all-in-one printer

Redactie     10:13    


Voor een printer thuis is een inkjet printer de beste keuze. Dit zijn heel betaalbare printers die grafisch mooier kunnen printen dan de duurdere laserprinters. En voor weinig meer geld heb je een all-in-one inkjet die ook nog eens inzetbaar is als scanner en kopieerapparaat.  Maar wat is de beste all-in-one inkjetprinter? Dat lees je hier.


Beste inkjet printer: Epson Expression Premium XP-635

Bij diverse nationale en internationale tests is de Expression Premium XP-635 als beste inkjet printer aangewezen. Dit is een echte allrounder die mooie printjes maakt. Vooral bij het kopiƫren en printen van pagina's in kleur maakt deze printer indruk.

>>> TIP: De hier genoemde printers en alle andere goede printers vind je tegen de laagste prijs bij de aanbevolen winkels om een printer te kopen. Kijk daar voor alle actuele laagste prijzen, de printer top 10 en een Printer Keuzehulp.
Met de Expression Premium XP-635 kun je dubbelzijdig afdrukken en de printer beschikt over WiFi en een geheugenkaart lezer. Bezitters van een iPad of iPhone kunnen ook draadloos via Airport printen. De snelheid van 13 pagina's per minuut is niet heel hoog, maar voor thuisgebruik ruim voldoende.  En thuis worden er vaak foto's en andere grafische afbeeldingen geprint, en dan is deze inkjet printer de beste keuze. De maximale printresolutie van 2400 bij 1200 pixels en de kleurdiepte van 48 bpp zorgen voor werkelijk prachtige plaatjes.

Goedkoper alternatief: Epson Expression Home XP-342

De Epson Expression serie bestaat uit vele inkjet printers. Daarvan willen we de Epson Expression Home XP-342 nog noemen die door Coolblue als beste koop is aangewezen. Deze all-in-one inkjetprinter is ruim 3 tientjes goedkoper dan de bovengenoemde XP-635.De overeenkomsten tussen beide Epson inkjets zijn groot, maar natuurlijk is het prijsverschil wel merkbaar in de specificaties en prestaties. De Epson Expression Home XP-342 kan niet automatisch dubbelzijdig printen en de maximale resolutie en de printsnelheid bedragen maar de helft. Ook is het display van de goedkopere versie kleiner en in tegenstelling tot het scherm van de XP-635 is het geen touchscreen.

Print je maar af en toe? Dan kun je geld besparen door de Epson Expression Home XP-342 aan te schaffen. Print je vaak? Dan kun je beter wat extra geld uitgeven en kiezen voor de als beste inkjet printer geteste Epson Expression Premium XP-635.

Deze printers zijn te koop bij de Printershop en de andere aanbevolen winkels voor een printer. Zie hierboven.

Publicatie test: maart 2017
Meer printer testen

Foto's: Epson

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.