Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test vaatwassers (half geïntegreerd)

Redactie     11:36    


Een half-geïntegreerde vaatwasser (of deels geïntegreerde vaatwasser) is een vaaswasmachine die dankzij een bij de inbouwkeuken passend voorpaneel één geheel vormt met de keuken. Het verschil met een volledig geïntegreerde vaatwasser is dat bij de half-geïntegreerde vaatwasser het bedieningspaneel nog wel zichtbaar is. Daardoor hoef je bij veel half-geïntegreerde vaatwassers de machine niet te openen om het te bedienen.

De Britse online gigant in keukenapparatuur testte de belangrijkste half-geïntegreerde vaatwassers uit en beoordeelde de Siemens SN578S02TE als Best Buy (beste koop). Een goedkoop en eveneens goed alternatief is de Bosch SMI90E25NL. Deze vaatwassers koop je goedkoop bij AO en de andere beste winkels om een vaatwasser te kopen. Bij deze winkels vind je nog veel meer goede vrijstaande en geïntegreerde vaatwassers tegen de laagste prijs.

Beste half-geïntegreerde vaatwasser: Siemens SN578S02TE

Maar hun beste koop is dus de Siemens SN578S02TE. Dit is een ruime 60cm brede vaatwasser vol innovatie. De deels geïntegreerde A+++ vaatwasser biedt ruimte aan 14 couverts. Niet alleen wast hij prima, het drogen gaat bij deze Siemens vaatwasser ook perfect.De hygiënePlus stand wast de vaat op extra hoge temperaturen, en wil je juist een snelle vaat? Kies dan voor de varioSpeedPlus die 66% sneller de vaat wast. Zo kun je zelfs de bordjes van het voorgerecht weer blinkend schoon voor het nagerecht gebruiken.

Siemens varioLadePro envarioFlexPro-korven zorgen voor een flexibele ruimte en veel mogelijkheden om ook grote pannen en schalen goed kwijt te kunnen.


Maar let op! De Siemens SN578S02TE mag dan als half geïntegreerd te boek staan, het zichtbare deel bevat slechts een display. De bedieningsknoppen zitten wel aan de binnenkant van de klep. Dit in tegenstelling tot bij het onderstaande alteratief


Goedkoop alternatief: Bosch SMI90E25NL

Met de SMI90E25NL bewijst Bosch dat ook een goedkope vaatwasser heel goed kan zijn. Deze goed geteste Bosch vaatwasser kent 4 programma's en een slimme doseerassistent die ervoor zorgt dat er geen resten van het vaatwasmiddel in je glazen achterblijven. De motor is heel stil.


Met 12 standaardcouverts is deze Bosch vaatwasmachine wat minder geschikt voor grote gezinnen dan de als Beste Koop aangewezen Siemens. En ook is deze vaatwasser wat minder zuinig (A+). Maar hij kost ook maar de helft! Kijk bij bovengenoemde winkels voor de actuele prijs.

Publicatie vaatwasser test: maart 2017
Meer vaatwasser tests

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.