Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Asus beste all-in-one computer in all-in-one PC test

Redactie     13:11    


Bij een test van all-in-one computers is de Asus Zen AiO S (All-in-One) als beste alles-in-één PC getest. De HP Pavilion 27 All-in-One is volgens de test de beste koop.

De verkopen van desktop computers hebben flink te lijden onder de populariteit van laptops en tablets. De lelijke systeemkast is een beetje uit de tijd, en ook steeds minder aantrekkelijk voor mensen die hun computer op een vaste plek gebruiken. De all-in-one computer is een goed alternatief. Deze PC's zijn mooi genoeg om in de huiskamer te zetten.

Het Duitse Vergleich testte de all-in-one computers uit en riep de Asus Zen AiO uit tot beste all-in-one PC en de goedkopere HP Pavilion 27 All-in-One tot beste koop. Beide alles-in-één PC's zijn in meerdere uitvoeringen te koop. De geteste versies betroffen de 23,8 inch Asus Zen AiO S Z240ICGT-GJ018X en de 27 inch HP Pavilion 27-a151ng.

>>TIP: Deze en alle andere goede all-in-one computers zijn voordelig te koop bij de winkels uit het overzicht Beste Computer Kopen. Kijk daar voor de laagste prijzen.
Beste all-in-one PC: Asus Zen AiO S

De Asus Zen AiO S levert prachtige beelden die haarscherp en natuurgetrouw zijn vanuit alle hoeken. En de Asus AiO ziet er zelf ook schitterend uit. Erg belangrijk voor een all-in-one PC. Deze computer wil je gewoon in je huisamer zetten!

De Asus Zen AiO S heeft een strakke vormgeving zonder poespas (hij heet niet voor niets Zen). De Asus Zen AiO S is slank en elegant, het zuiver aluminium van de behuizing en de geïntegreerde voet zorgt voor een verfijnde uitstraling. Het glazen scherm loopt van rand tot rand en zorgt zo voor nog meer eenheid aan deze smaakvolle moderne alles-in-één computer.En dan is er nog de techniek, want ook een all-in-one PC koop je niet alleen voor het uiterlijk. Bij de Asus Zen computers wordt gebruik gemaakt van de nieuwste generatie Intel quad-core i7-processors, het allernieuwste DDR4-geheugen en razendsnelle PCIe Gen. 3 x 4 SSD-opslag. Films kijken en gamen gaat vlekkeloos en in Ultra HD met de NVIDIA GeForce GTX 960m video.

En bij mooie beelden hoort een mooi geluid. De Zen AiO S is voorzien van niet minder dan 6 luidsprekers voor een rijk, helder en full-range geluid. Elk 8 Watt stereokanaal gebruikt drie krachtige aan weerszijden van de Zen AiO S geplaatste luidsprekers voor realistisch,  zuiver en onvervormd geluid. Ideaal voor films, games en muziek.

Verder is de Zen All-in-One S de eerste alles in één computer die het supersnelle USB 3.1 Gen. 2 ondersteunt die 20 keer zo snel is als USB 2. En ook een 3D camera is standaard aanwezig op deze beste all-in-one computer uit de test.

Beste koop: HP Pavilion 27 All-in-One

Ook de HP Envy, de Lenovo Ideacentre, de Lenovo Yoga Home en de Acer Aspire Z3 kwamen goed uit de test, maar voor de all-in-one PC met de beste prijs / kwaliteit verhouding koos Vergleich voor de HP Pavilion 27-a151ng die letterlijk heel veel voor je geld biedt. Deze all-in-one computer beschikt namelijk over een scherm dat wel 27 inch groot is. Een nadeel van dit scherm is wel dat het geen touchscreen is.Ook moet je het bij deze HP Pavillion (zoals bij de meeste all-in-ones) met Full HD doen waar de Asus Zen AiO S de beelden in 4K Ultra HD weer kan geven.

Kijk voor deze en andere all-in-one PC's en hun laagste prijs bij het bovenaan genoemde Beste Computer Kopen.

Publicatie test: april 2017
Meer uitslagen computer testen

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.