Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Fletcher Hotels voor 7de jaar beste hotelketen

 


Voor de zevende achtereenvolgende keer heeft Fletcher Hotels de Zoover Award XL voor de beste hotelketen gewonnen. Het keer op keer winnen van deze publieksprijs is geweldige prestatie en een visitekaartje voor de vele Fletcher hotels in Nederland. Wat maakt een Fletcher hotel zo goed?


Fletcher Hotels bezit vele tientallen hotels in heel Nederland. De locatie van deze hotels zijn met veel zorg gekozen. Veelal zijn Fletcher hotels gevestigd in mooie authentieke gebouwen. Bijvoorbeeld in historische steden, maar ook op de mooiste plekken in de Limburgse heuvels, in bossen, in duinen of aan het strand. Ieder Fletcher hotel is uniek en heeft zijn eigen sfeer en beleving. Kijk bij Beste Hotels Online voor meer informatie, locaties en prijzen.

Faciliteiten

Fletcher hotels zijn zowel voor zakelijke overnachtingen als voor recreatie (bijvoorbeeld stedentrips) zeer geschikt. Elk Fletcher hotel beschikt over een eigen restaurant waar culinaire specialiteiten maar ook heerlijke dagmenu's en verrassingsmenu's te verkrijgen zijn. Maar ook andere faciliteiten zijn ruimschoots beschikbaar. Vaak beschikken de hotels over een sauna, solarium, zwembad en soms zelfs heel wellness centrum.

Voor stedentrip of korte vakantie

Door de locatie van de Fletcher hotels zijn deze zeer geschikt voor een korte vakantie. Overnacht in de mooiste historische steden van Nederland. Of ga voor een relaxed verblijf in de mooiste natuurgebieden. De Fletcher hotels zijn een ideaal startpunt voor fietstochten en wandeltochten. De routes zijn bij de receptie verkrijgbaar.

Zakelijke overnachtingen en vergaderlocaties

Maar ook voor een zakelijk verblijf zijn Fletcher hotels ideaal. Voor zowel een ontspannen overnachting als een locatie voor vergaderingen, lunches, diners en bijeenkomsten, kijk op het bovengenoemde Beste Hotels Online voor de geschikte hotels, prijzen en meer informatie.


Laagste prijsgarantie

Om te zorgen dat je nooit te veel betaalt, garandeert Fletcher de laagste prijs. Hetzelfde arrangement of dezelfde kamer kun je daarom nooit elders tegen een lagere prijs boeken. Geen gezoek dus. Ook dat is relaxed.

Foto: Fletcher hotel Huis te Eerbeek

, , ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.