Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Smartphone test: Huawei P9 Lite beste koop

Redactie     15:42    


Huawei P9 Lite biedt de meeste kwaliteit voor je geld. Dat blijkt uit een grote test van smartphones. Weliswaar verliest deze smartphone het op punten van dure telefoons als de Huawei P9 Plus, de Huawei Mate 9, de Apple iPhone 7, de Samsung Galaxy S7 en de LG G5, maar met een prijs van 269 euro is deze smartphone heel veel goedkoper dan die toestellen.


De Huawei P9 Lite is net te duur om hem als budget telefoon te bestempelen, maar deze smartphone biedt veel meer kwaliteit dan telefoons die een euro of 70 goedkoper zijn. Op verhouding tussen prijs en kwaliteit is de Huawei P9 Lite de onbetwiste nummer één.

>>> TIP: Kijk bij de beste winkels voor een smartphone voor de Huawei P9 Lite en andere goede smartphones tegen de laagste prijs.
Beste koop smartphone: Huawei P9 Lite 

Deze smartphone mag dan Lite heten, evenals de Huawei P9 en P9 Plus blinkt deze beste koop uit in snelheid en gebruiksgemak. Met zijn  octa core processor en 3 GB geheugen zijn zelfs zware apps als games geen probleem en kun je snel wisselen tussen schermen. Het 5,2 inch scherm is Full HD en geeft filmbeelden haarscherp weer. Uniek in deze prijsklasse is de vingerafdrukscanner die er voor zorgt dat je snel toegang tot je telefoon hebt.

Mobiel betalen via NFC is mogelijk met de Huawei P9 Lite en je kunt twee simkaarten, en dus ook twee telefoonnummers op deze telefoon gebruiken. Ideaal om bijvoorbeeld zowel een zakelijk nummer als een privé nummer op één smartphone te gebruiken.Ook is de Huawei P9 Lite voorzien van een 13 megapixel camera. Het is een bijzonder goede en complete telefoon voor zo'n goedkope smartphone. Eigenlijk verraad alleen de kunststof behuizing dat je met een wat goedkopere telefoon te maken hebt.

Kijk bij de bovengenoemde beste winkels voor een smartphone voor een Huawei P9 Lite of andere smartphone (met of zonder abonnement) tegen de laagste prijs.

Zie ook: Alle testen van smartphones

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.