Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test: 3 keer de beste klopboormachine

Redactie     12:01    


Om in steen en tegels te boren heb je meer nodig dan een simpele boormachine / schroefmachine. Een klopboormachine is dan noodzakelijk. Hier kijken we naar de beste drie klopboormachines uit de test. Het betreft drie maal een beste koop, met de beste prijs / kwaliteit verhouding, voor drie soorten gebruikers.

Drie testwinnaars? Ja, want de ene gebruiker is de andere niet. Wie af en toe eens boort wil geen boormachine van honderden euro's. Voor deze gebruiker is er ook onder ruim onder de 100 euro een goede klopboormachine te koop. De professional zal echter het beste van het beste willen en daar meer voor willen betalen. Hieronder de drie winnaars uit de klopboormachine test.

Deze drie beste kopen zijn aangewezen door de specialisten van de Boormachinestore. Deze klopboormachines, en andere goede boormachines, zijn voordelig online te koop bij die winkel en andere beste winkels om een boormachine te kopen.

Beste goedkope klopboormachine: Bosch PSB 500 RE

Gebruik je je boormachine maar af en toe? Dan is de Bosch PSB 500 RE de beste koop. Via een schakelaar wissel je snel en makkelijk tussen de klopboor-stand en de gewone boor-stand. Deze boor is niet alleen licht (1,6 kilo) maar ook voorzien van een ergonomisch design en een softgrip handgreep. Daarom ligt hij makkelijk en comfortabel in de hand en is de boormachine makkelijk te hanteren. Ook bovenhands werken is geen enkel probleem.Deze beste goedkope klopboormachine heeft geen accu maar werkt via het stopcontact. Dat komt de power en vooral de prijs echter wel ten goede. Deze klopboormachine koop je al onder de 80 euro. Kijk bij bovenstaande winkels voor de laagste prijzen.


Beste klopboormachine voor de klusser: Bosch PSB 850-2 Re X-Line Mixed Set

Een andere Bosch klopboormachine is uitgeroepen tot de beste klopboormachine voor de wat meer fanatieke klusser. De Bosch PSB 850-2 is een krachtige 850 watt klopboormachine waar je altijd op kunt vertrouwen. Met deze Bosch boormachine kun je naar hartenlust klopboren, gewoon boren en schroeven. Er wordt een hoogwaardige set boren meegeleverd zodat je meteen aan de gang kan.


Zowel voor krachtige boorklussen als het voorzichtig indraaien van schroeven is de Bosch PSB 850-2 schroefboormachine goed geschikt. Je hebt bij deze boormachine wel stroom nodig, want ook deze klopboor heeft geen accu. Maar dat merk je ook aan de prijs. Kijk bij bovenstaande winkels voor de laagste actuele prijs.

Beste klopboormachine voor de professional: Metabo SB 18 Mobile

De Metabo SB 18 Mobile is een stukje duurder dan bovenstaande voordelige klopboormachines, maar je koopt dan wel het neusje van de zalm. De Metabo SB 18 Mobile klopboormachine wordt niet geleverd met één maar met twee accu's. Zo kun je van accu wisselen als deze leeg is en gewoon verder boren.  Ook wordt er een opbergkoffer meegeleverd die vol accessoires zit.Deze klopboormachine is dusdanig krachtig dat je er alle mogelijke boor- en schroef-acties mee kunt uitvoeren. Ook als de boormachine flink aan de bak moet.  Deze als beste klopboormachine geteste Metabo is iedere cent waard.

Kijk bij de bovengenoemde aanbevolen winkels voor een boormachine om te zien waar je deze en andere klopboormachines goedkoop kunt kopen.

Publicatie test: april 2017
Meer testen van boren

Foto bovenaan: Bosch

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.