Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste dashcam. 3 dashcams best getest

Redactie     11:13    


Steeds meer mensen plaatsen een dashcam in hun auto. Maar wat is de beste dashcam? Hier drie als beste dashcam geteste camera's. Drie dashcams in verschillende prijsklassen.

Deze dashcam test is uitgevoerd door de specialisten van de Videocamerashop. De Videaocamerashop is één van de beste winkels om een dashcam te kopen. Bij deze winkels vind je een breed assortiment aan dashcams die tegen de laagste prijzen worden aangeboden.

Dit zijn de beste dashcams volgens de experts van de Videocamerashop:

Beste goedkope dashcam: Salora CDC3350FD

De Salora CDC3350FD is een goede dashcam voor weinig geld. Je koop hem al onder de 80 euro. Ondanks zijn lage prijs filmt de Salora dashcam alles in Full HD. Dus je hebt heel duidelijke beelden van alles dat er voor je op de weg gebeurt. Dit ook dankzij de 160 graden beeldhoek.Ook beschikt de Salora CDC3350FD over een G sensor die er voor zorgt dat de camera in actie komt zodra er een schok wordt geconstateerd. En de Salora dashcam beschikt ook nog eens over een foto-modus. Een terechte beste goedkope dashcam uit de dashcam test.

Beste dashcam (middenklasse): Mio MiVue 658 Touch Super HD

Een treedje hoger op de ladder staat de Mio MiVue 658 Touch Super HD. Deze dashcam filmt in de Super HD resolutie (2304 x 1296), dat is nog scherper dan Full HD! Met een 150 graden beeldhoek geeft hij iets minder van de omgeving weer dan de Salora, maar nog steeds genoeg om te filmen wat er schuin naast je gebeurt.


Deze dashcam doet alles dat je van een dashcam mag verwachten, en meer. Want de Mio MiVue 658 waarschuwt je ook voor flitspalen. Met levenslang gratis updates! Je kan de aanschafprijs dus terugverdienen. Kijk bij de bovenstaande winkels voor de prijs van deze beste dashcam (middenklasse) uit de test.

Beste dashcam: BlackVue DR650S-2CH Cloud

Wil je echt het beste van het beste? En wil je daar best voor betalen, dan is de BlackVue DR650S-2CH Cloud de topper. Deze dashcam beschikt niet over 1 maar over 2 camera's. De tweede camera plaats je bij de achterruit. Met deze set film je niet alleen wat er voor je op de weg gebeurt, maar ook achter je.De camera's kunnen in de houder gedraaid worden zodat je de filmrichting kunt aanpassen. Een nadeel van deze dashcam is dat de beeldhoek blijft steken op 129 graden.

Wel weer handig is de GPS ontvanger die er voor zorgt dat snelheid en locatie bijgehouden.  Is er een internetverbinding? Dan kunnen de beelden online worden opgeslagen (de dashcam beschikt over WiFi). Met de speciale BlackVue Cloud app kun je deze beelden daarna altijd weer vanuit de cloud terugkijken. Natuurlijk kun je de beelden ook op de geheugenkaart opslaan.

En nog een sterk punt: Ook in het donker maakt deze dashcam duidelijke opnames. Met een adviesprijs van 359 euro is dit een dure dashcam, maar je krijgt er dan ook eigenlijk twee.

Kijk bij de bovenstaande beste winkels voor een dashcam om deze en andere goede dashcams tegen de laagste prijs te kopen.

Publicatie test: april 2017
Meer dashcam testen


,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.