Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste fietsendrager voor 2 elektrische fietsen

Redactie     21:02    


Van een goede fietsendrager mag je tegenwoordig verwachten dat deze twee elektrische fietsen kan dragen. De ANWB testte acht fietsendragers waarbij dat mogelijk is. Daarbij kwam een Thule fietsendrager als beste fietsendrager uit de test.

Beste fietsendrager test: Thule 933 Easyfold XT 2

De Thule 933 Easyfold XT 2 liet de fietsendragers van andere goede merken als Uebler en Twinny Load achter zich. Deze fietsendrager kan met gemak twee e-bikes dragen. Dat geldt voor lang niet alle fietsendragers, want een elektrische fiets is behoorlijk zwaarder dan een gewone fiets.

>>> TIP: Deze en andere fietsendragers koop je voordelig online bij de beste winkels om een fietsendrager te kopen.
Andere sterke punten van de Thule 933 Easyfold XT is dat deze meteen na het uitpakken gebruiksklaar is, ook dat geldt niet voor alle geteste fietsendragers. Ook is deze beste fietsendrager uit de test makkelijk op de trekhaak te plaatsen en de fietsen staan er ook snel op. Met andere woorden, de Thule fietsendrager blinkt uit in gebruiksgemak. Na gebruik is hij in te klappen tot een klein pakket dat weinig ruimte inneemt in je schuur of garage.De Thule fietsendrager kent een kantelfunctie waardoor je toch nog in de achterbak kan komen, ook al staan er twee fietsen op de trekhaak.


Optioneel is er een oprij-goot te koop waarmee je de fiets op de fietsendrager kunt rijden. Vooral bij een elektrische fiets is zo'n oprij-goot erg handig want het voorkomt dat je de zware e-bike op de fietsendrager moet tillen.

Kijk voor deze beste fietsendrager uit de test en andere goede fietsendragers bij de bovenstaande beste winkels om een fietsendrager te kopen.


Foto's: Thule

Onderwerp:
De Thule 933 Easyfold XT is getest als beste fietsendrager voor 2 elektrische fietsen. Omdat een e-bike zwaarder is dan een gewone fiets hebben veel fietsendragers moeite met 2 e-bikes. Deze beste fietsendrager uit de test heeft echter geen problemen met 2 elektrische fietsen. Hierboven aanbiedingen van deze beste fietsdrager uit de test en andere goede fietsendragers.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.