Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test: 2x de beste PC voor thuis

Redactie     14:00    


Wat is een beste computer voor thuisgebruik? Wij hebben hier twee als beste koop geteste computers voor je. Een basis PC voor de gemiddelde thuisgebruiker en een meer professionele PC voor wie ook zwaardere toepassingen wil uitvoeren zoals foto's bewerken via Photoshop. Staat jou beste PC hier bij?

Deze PC test is uitgevoerd door de experts van de Computerstore. Ze keken daarbij naar zowel de mogelijkheden en de kwaliteit als naar de prijs. Deze computers zijn te koop bij de Computerstore en andere winkels uit het overzicht Beste Computer Kopen. Kijk daar voor deze en andere goede desktop computers en laptops tegen de laagste prijs.

Beste basis computer voor thuis: HP 260-a133nd

Onder de 400 euro koop je er de HP 260-a133nd. Deze desktop PC biedt je alles om te internetten, mailen, office software te draaien en andere standaard toepassingen te draaien. Ook een eenvoudig spelletje spelen, een film kijken of af en toe een foto bewerken kan deze HP desktop PC best aan. Ga je echter flink aan de slag met Photoshop of wil je de nieuwse grafische games spelen, kies dan voor een zwaardere computer.De doorsnee gebruiker zal echter prima met deze desktop computer overweg komen. Hij biedt lekker veel opslagruimte (1 TB = 1000 GB) voor al je foto's, films, documenten, muziek en andere bestanden, en de 8 GB werkgeheugen is uniek in deze prijsklasse. Dit werkgeheugen kot de prestaties zeer ten goede.

Beste uitgebreidere PC voor thuis: HP Pavilion 570-p054nd

Wil je echt los met Photoshop en andere zwaardere programma's dan is deze HP Pavilion een betere keuze. Dat komt vooral door de Intel Core i5 processor die het gelijktijdig soepel draaien van meerdere zware programma mogelijk maakt. Zo kun je onder het bewerken van de foto's naar streaming muziek luisteren zonder dat deze begint te haperen.Ook de HP Pavilion 570-p054nd beschikt over een 1TB harde schijf, maar daarnaast heeft hij ook een supersnelle  256 GB PCIe SSD aan boord die er voor zorgt dat programma's razendsnel gestart worden.

Kijk voor deze en andere computers tegen de laagste prijs bij het bovengenoemde Beste Computer Kopen.

Publicatie test: april 2017
Meer computer testen

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.