Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Traphekjes test. Dit is het beste traphekje

Redactie     10:00    


Als je een traphekje koopt wil je, nee... eis je..., dat deze veilig is. En helaas is dat lang niet altijd het geval. Zelfs gecertificeerde traphekjes zijn lang niet altijd veilig. Wat is een goed en vooral veilig traphekje? Dat wijst je traphekjes test uit.

Het beste traphekje uit de traphekjes test is de Baby Dan Guard Me.


Dit traphekje / deurhekje is bijvoorbeeld helemaal gesloten. Daardoor kunnen kindjes er niet opklemmen, en ze kunnen ook niet hun handjes of voetjes doorheen steken. Ook is dit traphekje makkelijk te openen en te sluiten. Hou er wel rekening mee dat de Baby Dan Guard Me een maximale breedte van 89 centimeter heeft. Voor bredere openingen zijn de apart te verkrijgen Extend-a-Guard verlengdelen nodig waarmee je het hekje tot 113,5 centimeter kunt verlengen.  De minimale breedte is 64,5 centimeter.De Baby Dan Guard Me is een uniek traphek / deurhek. Zo is hij automatisch opvouwbaar. Je opent hem door op een knop te drukken. Dan vouwt het traphekje zich als een harmonica. Als de Baby Dan Guard me gesloten is, is hij ook echt gesloten. Wel zo veilig! Niet alleen voor kinderen, maar bijvoorbeeld ook als je het deurhekje / traphekje gebruikt om dieren in een ruimte te houden. Kleine dieren kunnen niet tussen spijlen door want die zitten er niet in.

En nog een voordeel, door de harmonica-constructie heb je ook helemaal geen last van het hekje als deze geopend (ingevouwen) is. Bekijk de video hierboven maar eens.


Kijk bij bovenstaande link voor het Baby Dan Guard Me traphekje / deurhekje tegen een lage prijs.

Zie ook: Meer recente testen traphekjes


Onderwerp:
De Baby Dan Guard Me is getest als beste traphekje / beste deurhekje. Dit beste traphekje uit de test is makkelijk te monteren en veilig voor baby en peuter. Omdat dit beste traphek als een harmonica opengevouwen kan worden heb je er weinig last van.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.