Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Traphekjes test. Het beste harmonica traphekje

Het beste traphekje is een harmonica traphekje. Dit traphek / deurhek schuif de open. Hier het beste harmonica traphekje / deurhekje uit de test, de Baby Dan Guard Me.

Beste traphekje test

Als je een traphekje koopt wil je, nee... eis je..., dat deze veilig is. En helaas is dat lang niet altijd het geval. Zelfs gecertificeerde traphekjes zijn lang niet altijd veilig. Wat is een goed en vooral veilig traphekje? Dat wijst je traphekjes test uit.

Het beste traphekje is een harmonica traphekje. Een harmonica traphek klap je niet open en dicht zoals een gewoon hek, maar schuif je open. Een harmonica traphekje is een schuifhekje voor bovenaan of onderaan de trap, of voor in een deuropening.

Het beste traphekje uit de traphekjes test is de Baby Dan Guard Me. Dit veiligheidshekje is daarmee tevens het beste harmonica traphekje.


Het Baby Dan Guard Me harmonica veiligheidshekje heeft diverse voordelen ten opzichte van veel andere traphekjes. 

Dit beste  traphekje / deurhekje is bijvoorbeeld helemaal gesloten. Daardoor kunnen kindjes er niet opklemmen, en ze kunnen ook niet hun handjes of voetjes doorheen steken. 

Ook is dit harmonica traphekje makkelijk te openen en te sluiten (en dan hebben we het natuurlijk over volwassenen). 

Hou er wel rekening mee dat de BabyDan Guard Me een maximale breedte van 89 centimeter heeft. Voor bredere openingen zijn de apart te verkrijgen Extend-a-Guard verlengdelen nodig waarmee je het hekje tot 113,5 centimeter kunt verlengen.  De minimale breedte is 64,5 centimeter.

Of kijk bij de beste traphekjes test voor bredere goed geteste traphekjes.

Baby Dan Guard Me harmonica traphekje

Baby Dan Guard Me harmonica traphekje


De Baby Dan Guard Me is een uniek traphek / deurhek. Zo is dit beste harmonica traphekje automatisch opvouwbaar. Je opent hem door op een knop te drukken. Dan vouwt het traphekje zich als een harmonica. 

Als de BabyDan Guard me gesloten is, is hij ook echt gesloten. Wel zo veilig! Niet alleen voor kinderen, maar bijvoorbeeld ook als je het deurhekje / traphekje gebruikt om dieren in een ruimte te houden. Kleine dieren kunnen niet tussen spijlen door want die zitten er niet in. Dit harmonica traphekje is dan ook het beste traphekje voor huisdieren.

En nog een voordeel, door de harmonica-constructie heb je ook helemaal geen last van het hekje als deze geopend (ingevouwen) is. Bekijk de video hierboven maar eens.Kijk bij bovenstaande link voor het Baby Dan Guard Me harmonica traphekje / deurhekje tegen een lage prijs.


Onderwerp:
Het Baby Dan Guard Me harmonica traphek is getest als beste traphekje / beste deurhekje. Dit beste harmonica traphekje uit de test is makkelijk te monteren en veilig voor baby en peuter. Omdat dit beste traphek als een harmonica opengevouwen kan worden heb je er weinig last van. Dit beste harmonica traphekje uit de test is teven het beste traphekje uit de test.