Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Waterkokers getest. Dit is de beste waterkoker

Redactie     23:30    


Bij een grote Duitse test van waterkokers is de Bosch TWK8613 tot beste koop uitgeroepen. Wat maakt deze Bosch waterkoker tot zo'n goede koker?

De ene waterkoker is de andere niet. De Bosch TWK8613 heeft vele voordelen ten opzichte van de concurrentie. Met deze beste koop uit de test (uitgevoerd door de vergelijkingssite Vergleich) heb je snel je water aan de kook. De temperatuur is instelbaar. Je kunt daarbij kiezen voor 70, 80, 90 of 100 graden Celcius.

>>> TIP: Deze waterkoker is goedkoop te koop bij de beste winkels om een waterkoker te kopen. Kijk daar voor de laagste actuele prijs. 

Verder is de waterkoker drievoudig beveiligd, dus erg veilig. De waterkoker schakelt automatisch uit als deze niet gebruikt wordt, maar ook bij oververhitting en uitdroging. Als je de kan van het onderstel haalt schakelt deze meteen uit.Met een inhoud van 1,5 liter heeft de waterkoker een aangenaam grote capaciteit. Het kalkfilter is uitneembaar en de waterkoker beschikt over een warmhoudfunctie. Je kunt instellen dat het water een half uur op temperatuur blijft.

Een ander sterk punt is dat deze waterkoker niet heet wordt aan de buitenkant. En dan is er natuurlijk nog het mooie design. Vooral het onderstel ziet er mooi strak uit.

Kijk bij de bovenstaande beste winkels om een waterkoker te kopen voor deze en andere goede waterkokers tegen een lage prijs.

Zie ook: Meer testen van waterkokers


Onderwerp:
Bosch waterkoker beste waterkoker test.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.