Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Waterkokers getest. Dit is de beste waterkoker

Redactie     23:30    


Bij een grote Duitse test van waterkokers is de Bosch TWK8613 tot beste koop uitgeroepen. Wat maakt deze Bosch waterkoker tot zo'n goede koker?

De ene waterkoker is de andere niet. De Bosch TWK8613 heeft vele voordelen ten opzichte van de concurrentie. Met deze beste koop uit de test (uitgevoerd door de Duitse vergelijkingssite Vergleich) heb je snel je water aan de kook. De temperatuur is instelbaar. Je kunt daarbij kiezen voor 70, 80, 90 of 100 graden Celcius.

Je vindt deze beste waterkoker uit de test bij de aanbiedingen van Bosch waterkokers. Het betreft de beste koop, wat inhoudt dat de prijs / kwaliteit van deze Bosch waterkoker het beste is van alle waterkokers.

Bosch waterkoker, beste waterkoker uit de test

Deze beste waterkoker is ook een veilige waterkoker. De Bosch TWK8613 is drievoudig beveiligd, dus erg veilig. De waterkoker schakelt automatisch uit als deze niet gebruikt wordt, maar ook bij oververhitting en uitdroging. Als je de waterkan van het onderstel haalt schakelt de waterkoker meteen uit.Met een inhoud van 1,5 liter heeft de waterkoker een aangenaam grote capaciteit. Het kalkfilter is uitneembaar en de waterkoker beschikt over een warmhoudfunctie. Je kunt instellen dat het water een half uur op temperatuur blijft.

Een ander sterk punt is dat deze beste waterkoker niet heet wordt aan de buitenkant. En dan is er natuurlijk nog het mooie design. Vooral het onderstel ziet er mooi strak uit.


Deze beste waterkoker uit de test  is goedkoop te koop via bovenstaande aanbieding en ook verkrijgbaar bij andere beste winkels om een waterkoker te kopen. Je vindt daar nog veel meer goede waterkokers goedkoop online.

Zie ook: Beste waterkokers uit andere testen


Samenvatting
Bovenstaande Bosch waterkoker is in Duitsland als beste waterkoker getest. Deze beste waterkoker uit de test (de beste koop) is niet alleen goed van kwaliteit, maar is ook een mooie design waterkoker.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.